Субота, 20.04.2024, 01:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 24 » Проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради
07:58
Проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради
12
Під головуваванням секретаря міської ради Клименко Н. М., проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів та запобігання ВІЛ-інфекції/СНІДу. Заступник координаційної ради Головченко А. В., секретар – Білокамінська О. М.

В ході засідання було заслухано доповідачів: лікаря-психіатра КЗ «Знам’янської міської лікарні ім. А. В. Лисека» Іноземцеву І. О. , лікаря-фтизіатра "Знам’янської міської лікарні ім.А. В. Лисенка" Проходу П. С., лікаря-інфекціоніста КЗ «Знам’янської міської лікарні ім. А. В. Лисенка" Ладан С. В. (зачитано), начальника Знам’янського МРВ пробації південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації міністерства юстиції Марулу М. Ю., керівника програмного напрямку організації Обласного Благодійного Фонду «Повернення до життя» Лядську Г. А., методиста методичного кабінету Знам’янського міського відділу освіти Босненко М. М. (зачитано), головного спеціаліста відділу молоді.

Обговорено і заслухано інформацію по наступним питанням: про виконання міської цільової програми протидії поширенню наркоманії і злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів ні 2016-2018 роки; про виконання міської програми проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2017 роки; про профілактику захворюванності на туберкульоз.

До обговорень питань порядку денного координаційної ради виявила долучилася начальник відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому Бабаєва С. М.

В кінці засідання порівнено статистичні дані кожного виконавця програми, за результатами яких зроблено висновки про різкий зріст в м. Знам’янка та смт. Знам’янка осіб вчинивших правопорушення, споживачів наркотиків, хворих на соціально-небезпечні хвороби (туберкульоз, гепатит С, ВІЧ/СНІД та сифіліс).

Заслухану інформацію взято до відома, обговорено проблемні питання, внесено пропозиції і прийняті відповідні рішення.
 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты