Четвер, 28.03.2024, 11:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Проведено ділову зустріч щодо обговорення проекту Закону України
07:43
Проведено ділову зустріч щодо обговорення проекту Закону України
12
У приміщенні Знам’янського міськрайонного центру зайнятості відбулася ділова зустріч з питань обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування на випадок безробіття». 

В діловій зустрічі взяли участь управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому та Знам’янської районної державної адміністрації, відділи економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янського міськвиконкому та Знам’янської районної державної адміністрації.

Директор Знам’янського міськрайонного центру зайнятості презентувала учасникам ділової зустрічі проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування на випадок безробіття», зазначила,що підготовлені зміни до законодавства спрямовані на модернізацію управління у сфері зайнятості та розширення інструментів стимулювання зайнятості.

У ході конструктивного діалогу учасники ділової зустрічі висловили власні думки стосовно проблемних, на їхню думку, аспектів даного Проекту Закону. Присутні дійшли висновку, що регулювання процесів, які відбуваються на ринку праці, та вирішення проблем, пов’язаних з ними, необхідно здійснювати на державному рівні, насамперед, шляхом вдосконалення нормативно-правової бази. Реалії сьогодення вимагають відповідних змін, реформування та спільних дій з боку усіх сторін соціального діалогу щодо їх реалізації. Передусім, це впровадження нових механізмів регулювання ринку праці, розвиток соціальної відповідальності бізнесу, застосування додаткових стимулів роботодавців для працевлаштування безробітних та ін., що й передбачається Проектом Закону.
 
Т.Вурсало
Заступник начальника відділу
взаємодії з роботодавцями 
Знам’янського МРЦЗ                                                       

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты