П`ятниця, 29.03.2024, 09:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 3 » Проведено нараду-семінар
15:56
Проведено нараду-семінар

12

В сесійному залі виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови С.І.Філіпенко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.В.Лихоти та заступника начальника міськфінуправління О.М. Лепетко було проведено нараду-семінар з керівниками та бухгалтерами закладів: апарату управління, освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери; управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства; центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; територіального центру соціального обслуговування; редакції газети «Знам’янські вісті»; КП «Знам’янський ККП».
  На нараді були обговорені слідуючі питання: 
1.    Здійснення заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності та енергозбереження, зменшення споживання енергоресурсів у бюджетній та комунальній сферах, у тому числі скорочення або заміщення споживання природного газу, твердого палива та інших енергоносіїв.
2.    Забезпечення економного, раціонального та своєчасного використання бюджетних коштів.

Головним питанням, яке неодноразово загострювалось на нарадах з керівниками та бухгалтерами закладів – це економне та раціональне використання енергоносіїв та комунальних послуг бюджетними установами міста. При  розрахунку потреби в коштах на оплату комунальних послуг та енергоносіїв на 2017р. було заплановано зростання тарифів по газопостачанню на 14%, а фактично з лютого 2017р. зростання складає 15%. Попередній аналіз використання бюджетних призначень на енергоносії за січень – лютий 2017 року показав стрімке зростання натуральних показників.

12

У зв’язку з цим було наголошено на необхідність здійснювати поглиблений аналіз за витрачанням енергоносіїв у закладах та установах міста, а саме, постійно слідкувати за фактичним споживанням енергоносіїв (щомісячно, щоденно), не допускати перевитрат лімітів споживання та у разі збільшення або зменшення цього споживання надавати обґрунтовані пояснення. За можливістю здійснювати заміну електричних ламп на енергозберігаючі.

Щодо забезпечення економного, раціонального та своєчасного використання бюджетних коштів міський голова зауважив, що вже сьогодні потрібно працювати по використанню видаткової частини бюджету. Кошти повинні використовуватися відповідно до помісячного розпису кожної бюджетної установи та сплата платежів повинна бути своєчасна. Кожний головний розпорядник бюджетних коштів повинен аналізувати використання коштів і своєчасно надавати пропозиції щодо змін. Щодо невикористання видаткової частини за лютий 2017р. головні розпорядники повинні надати обґрунтовані пояснення до фінансового управління.

Із впровадженням програмно – цільового методу відбулись деякі зміни щодо складання та виконання місцевих бюджетів. Перш за все – це навантаження на бухгалтерів, наголосила заступник начальника міськфінуправління О.М.Лепетко.

Головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно після внесених змін рішенням міської ради обов’язково подати до фінансового управління у тижневий термін проекти паспортів бюджетних програм та наказів для перевірки та затвердження.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 825 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты