Четвер, 28.03.2024, 14:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Проведено нараду щодо приведення підвальних приміщень у багатоповерхових житлових будинках у належний санітарний стан
16:21
Проведено нараду щодо приведення підвальних приміщень у багатоповерхових житлових будинках у належний санітарний стан
 
12
Під головуванням секретаря Знам’янської міської ради Адамович Надії Анатоліївни відбулась нарада з головами і секретарями будинкових комітетів, головами ОСББ та ЖБК щодо приведення підвальних приміщень у багатоповерхових  житлових будинках у належний санітарний стан.

Під час наради завсектор з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Балан С.М. проінформував присутніх про те, що на сьогоднішній день відсутні будь-які споруди спеціального призначення для захисту населення від вражаючих факторів особливого періоду (захисту людей при артилерійському та мінометному обстрілу). Найбільш пристосованими спорудами, які можна використати для захисту, є підвальні приміщення багатоповерхових житлових будинках, а також льохи у приватних секторах. На сьогодні підвальні приміщення знаходяться у занедбаному стані. 
 
12
Головний інспектор Знам’янського міськрайонного відділу УДСНС України у Кіровоградській області Бобоша В.І. довів інформацію присутнім щодо дій населення при включенні електросирени системи оповіщення населення у випадку виникнення надзвичайної ситуації у місті.

В ході наради начальник управління МА та ЖКГ Лаптєва Л.О. звернулась до присутніх голів і секретарів будинкових комітетів, ОСББ та ЖБК з проханням організувати, спільно з мешканцями багатоповерхових будинків, роботу з прибирання підвальних приміщень. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты