Середа, 08.05.2024, 09:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Проведено нараду з керівниками підпорядкованих відділів та комунальних підприємств міста
14:14
Проведено нараду з керівниками підпорядкованих відділів та комунальних підприємств міста
 
12         27.08.2012 року під головуванням начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Брунцвік проведено нараду з керівниками підпорядкованих відділів та комунальних підприємств міста.
В нараді прийняли участь: заступник начальника управління, начальник відділу ЖКГ О.Філіпенко, начальник відділу «Спецінспекція» В.Лобов, начальник відділу архітектури та містобудування І.Качанов, керівники комунальних підприємств «МАС» Джулай О.М. та «Шляховик» Л.Лаптєва.
Питання , що були розглянуті стосувалися в першу чергу підготовки комунальних підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р. Обговорено питання: ходу будівельно-монтажних робіт, що тривають по реконструкції системи теплопостачання в ДНЗ №7; стану виконання робіт з виготовлення Проектно-кошторисної документації по реконструкції системи газопостачання багатоповерхових житлових будинків комунальної форми власності; місця розташування нових сміттєзбиральних майданчиків; підготовки проектної документації по ремонту доріг комунальної власності на 2013 рік та ін..
Дано доручення щодо підготовки відділами управління Правил благоустрою міста Знам’янка, смт. Знам’янка-Друга та с. Водяне в новій редакції, враховуючи зміни, що прийняті Верховною Радою України 17.05.2012 року за №4710-VІ, зокрема щодо введення до Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності – Дозволу на порушення об’єктів благоустрою. Начальнику відділ «Спецінспекція» В.Лобову доручено опрацювати зміни, та враховуючи чинне законодавство, підготувати необхідні зміни до Положення про спеціалізовану інспекцію з благоустрою та спільно з начальником відділу архітектури та містобудування І.Качановим розробити проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою міста Знам’янка, смт. Знам’янка-Друга та с. Водяне в новій редакції».
За результатами роботи наради, головному бухгалтеру управління Т.Кабаченко спільно з керівником КП «Шляховик» Л.Лаптєвою доручено опрацювати питання та забезпечити цільове використання коштів міського бюджету на проведення робіт з благоустрою в межах бюджетних призначень поточного року.
Начальнику відділу «Спецінспекція» В.Лобову доручено забезпечити дієвий контроль серед підприємств, установ, організацій різних форм власності та населення в частині боротьби з карантинними рослинами, а саме: амброзією полинолистою. Підготувати на чергове засідання міської ради проект рішення «Про хід виконання міської програми по боротьбі з амброзією».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 654 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты