Вівторок, 23.04.2024, 22:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 29 » Проведено нараду з питань стану надання адміністративних послуг у 2016 році
10:08
Проведено нараду з питань стану надання адміністративних послуг у 2016 році
12
Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої В.Г. за участі керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено нараду з питань стану надання адміністративних послуг у 2016 році та виконання Законів України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг».

Начальник відділу – керівник Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради Михайлов В.В. поінформував присутніх, що протягом 2016 року прийнято від суб’єктів звернень 1830 заяв на надання адміністративних послуг. В результаті розгляду виконано 1708 заяв, на контролі залишається 122 звернення. Позитивно вирішено  – 1593 питання, 105 заявників одержали негативні відповіді, надано 450 консультацій. 

Складено 506 протоколів про адміністративні правопорушення та постанови, з них щодо проживання за недійсним паспортом громадянина України (вклейка фотокартки до паспорта громадянина України при досягнення 25-річного та 45 – річного віку, та зі зміною прізвища) - 369, проживання громадян без реєстрації місця проживання в Україні – 79; умисного зіпсування паспорта чи втрати його з необережності - 58.

Зареєстровано місце проживання – 1177 громадян;

Знято з реєстрації – 804 особи.

Державним реєстратором речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради протягом 2016 року зареєстровано 1280 заяв, з них: 598 заяв щодо реєстрації права власності на нерухоме майно та 288 заяв щодо реєстрації іншого речового права (оренда), 312 заяви щодо внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та 82 заяви щодо надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Відповідно до ст. 34 Закону України « Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» за державну реєстрацію прав сплачено: адміністративного збору (державного мита) в сумі 87554,00 грн.; за надання інформації з Державного реєстру прав – 22586,00 грн.

Протягом 2016 року державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено реєстраційних дій – 638; надано витягів з Єдиного державного реєстру – 193; виписок – 4. Отримано коштів – 59646,16 грн., надано консультації Знам’янській міській спілки воїнів війни в Афганістані, ГО «Промінь», «ГО «Знам’янське об’єднання Майдан», Асоціації фермерів та приватних землевласників Знам’янського району.

Прийнято документи від громадських організацій, а саме:

Знам’янська міська організація ветеранів України;
Знам’янська територіальна організація ветеранів війни та праці залізничного транспорту;
Знам’янська міська Спілка підприємців;
Знам’янська міська організація «Знам’янська прес-клуб»;
Знам’янська районна організація ветеранів України.

Також, обговорено ряд питань щодо покращення якості та кількості  надання адміністративних послуг та розглянуто план роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2017 рік.

За результатами проведеної наради першим заступником міського голови Загородньою В.Г. присутнім надано відповідні доручення.


Начальник відділу – керівник Центру 
надання адміністративних послуг 
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради         В. Михайлов

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 806 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты