Середа, 08.05.2024, 19:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 22 » Проведено нараду з відповідальними особами за ведення квартирного обліку на підприємствах, установах, організаціях міста
16:47
Проведено нараду з відповідальними особами за ведення квартирного обліку на підприємствах, установах, організаціях міста
 
12         22 серпня 2012 року в приміщенні Знам’янської міської ради, за ініціативи міського голови Крижановського Ігоря Борисовича, організовано та проведено нараду з відповідальними особами за ведення квартирного обліку на підприємствах, установах, організаціях міста. Нарада відбулася за участю спеціаліста з кредитування Знам’янського відділення ощадного банку «3015» ПАТ «Державний ощадний банк України» Цвіткової Олени Павлівни, з питання реалізації Державної цільової соціально – економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010 -2017 роки, затвердженою КМУ від 11 листопада 2009 року №1249.
У нараді прийняли участь 15 представників від підприємств, установ, організацій міста які здійснюють ведення квартирного обліку. Також у нараді приймали участь керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О., начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В.
На даному зібранні висвітлено основне питання про надання державної підтримки громадянам які перебувають на квартирних обліках підприємств, установ, організаціях міста, чи за місцем проживання (у міськвиконкомі) станом на 1.01.2012 року, та виявили бажання отримати грошові кредити для придбання житла за Держаною програмою «Доступне житло».


Начальник юридичного відділу міськвиконкому
Ю.Данільченко



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 764 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты