Понеділок, 22.07.2024, 15:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 64
Гостей: 64
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 25 » Проведено он-лайн семінар стосовно здійснення електронних закупівель
09:09
Проведено он-лайн семінар стосовно здійснення електронних закупівель
12
На виконання телефонаграми Кіровоградської обласної державної адміністрації у рамках впровадження реформи системи державних закупівель  було проведено он-лайн семінар стосовно здійснення електронних закупівель в системі ProZorro на електронному майданчику PROM.UA за участю представників управлінь та відділів Знам’янського міськвиконкому, комунальних підприємств та підприємств торгівлі міста. 

Під час проведення семінару, представник електронного майданчику PROM.UA зазначила, що основна мета системи-це забезпечення прозорості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією.  

Одним із ключових принципів системи "всі бачать все" – повна інформація про умови закупівлі доступна всім учасникам, громадськості та контролюючим органам. Імена учасників стають відомі лише після завершення аукціону. На відповідність якісним та іншим кваліфікаційним вимогам перевіряються пропозиції лише переможців, що унеможливлює відсіювання кількості учасників до проведення аукціону. Переможець, який не підтвердив своєї пропозиції дискваліфікується, а статус переможця переходить до учасника, який надав наступну кращу пропозицію. Навіть наявність прямого контакту продавців та покупців не може вплинути на результат аукціону.

Електронна система спрощує доступ малого і середнього бізнесу до державних торгів, дозволяє економніше витрачати бюджетні кошти та забезпечує громадський контроль за процесом торгів.

Зазначимо, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України до кінця 2016 року планує перевести всі державні закупівлі, за винятком специфічних і оборонних, в електронний формат. Система буде побудована шляхом об'єднання «ProZorro» і публічного порталу держпідприємства «Зовнішторгвидав».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты