Понеділок, 06.05.2024, 06:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 23 » Проведено семінар-практикум з відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста
16:26
Проведено семінар-практикум з відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста
 
12         23 квітня 2013 року в залі засідань Знам’янської міської ради головою міської координаційно-методичної ради, керуючою справами Тесленко Н.О. проведено семінар-практикум з відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста.
Головною темою для обговорення було продовження ознайомлення з Національним Планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України №128/2013 від 12.03.2013 року.
Зокрема, присутніх ознайомили з основними напрямками реформування у сфері державних фінансів (доповідала начальник міськфінуправління Іваськів Т.А.) та пенсійного забезпечення (доповідала заступник начальника Пенсійного Фонду м.Знам’янка та Знам’янського району Кучер Н.В.).
 
12          Крім того, начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В. довів до відома присутніх, що 22 квітня 2013 року Верховною Радою України зареєстровано проект Трудового кодексу України. Відповідальних осіб ознайомлено із основними змінами у трудовому законодавстві у разі прийняття даного кодексу.
Тесленко Наталія Олександрівна розповіла про заплановані заходи по відзначенню 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты