Неділя, 28.04.2024, 15:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 20 » Проведено засідання архітектурно-містобудівної ради
11:04
Проведено засідання архітектурно-містобудівної ради
12        Начальник відділу архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства І.Качанов провів засідання архітектурно-містобудівної ради, на якому розглянуто питання: про розміщення пам'ятного технічного знаку — "Електровоз ВЛ 60 пк—1000" по вул. Жовтневій у м. Знам'янка на території міського парку відпочинку; про доцільність розміщення двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на проїжджій частині вул. Калініна біля будівлі "Укрпошти" № 140-А та доцільність розміщення двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на газонній частині біля житлового будинку №33 по вул. Жовтневій.
У роботі ради взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко.
Качанов Ігор Олексійович щодо першого питання виступив з аргументацією про архітектурне рішення розміщення пам'ятного технічного знаку — "Електровоз ВЛ 60 пк—1000" в західній частині парку згідно доданої схеми та з аргументацією про технічну можливість доставки до місця встановлення електровозу ВЛ 60 пк—1000, а також з аргументацію про архітектурно-планувальне рішення розміщення в даній частині парку.
Прийнято рішення щодо розміщення пам'ятного технічного знаку — "Електровоз ВЛ 60 пк—1000" в західній частині міського парку відпочинку по вул. Жовтневій.
Відносно другого питання Качанов Ігор Олексійович повідомив про недоцільність і невідповідність законодавству в сфері містобудування та рішенню сесії Знам'янської міської ради №548 від 23 березня 2012 року "Про організацію розміщення та роботу об'єктів торгівлі та сфери послуг на території міста Знам'янка" розміщення двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на проїжджій частині вул. Калініна біля будівлі "Укрпошти" № 140-А у м. Знам'янка та про недоцільність і невідповідність рішенню сесії Знам'янської міської ради №548 двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на газонній частині біля житлового будинку №33 по вул. Жовтневій у м. Знам'янка.
Прийнято рішення щодо відмови у наданні дозволу на розміщення двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на проїжджій частині вул. Калініна біля будівлі "Укрпошти" № 140-А у м. Знам'янка та відмови у наданні дозволу на розміщення двох об'єктів сезонної виносної торгівлі на газонній частині біля житлового будинку №33 по вул. Жовтневій у м. Знам'янка


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 848 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты