П`ятниця, 26.04.2024, 21:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 1 » Проведено засідання круглого столу на тему :”Влада і бізнес – партнери”
17:04
Проведено засідання круглого столу на тему :”Влада і бізнес – партнери”
 
12         З метою реалізації у місті завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, 1 липня 2013 року у залі засідань міськвиконкому, під головуванням міського голови Крижановського І.Б. проведено засідання круглого столу з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та представників міської Спілки підприємців на тему :”Влада і бізнес – партнери”. Під час наради було обговорено проблеми та перспективи розвитку малого та середнього бізнесу на території міста та пошук шляхів їх вирішення, поліпшення бізнес-клімату й створення сприятливих умов для надходження інвестицій і забезпечення прискореного економічного зростання. 
12         Міський голова зазначив, що з метою сприяння розвитку підприємництва у місті місцевою владою за останні 2,5 роки проведено реалізацію завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу , а саме:
- створено дозвільний центр; скорочено кількість видів діяльності й робіт, що вимагають одержання дозволів; спрощено процедури видачі ДДХ; зменшено часові та грошові витрати при одержанні ДД, збільшено перелік робіт (послуг), що можуть виконуватися на підставі заяви. За даний період дозвільним центром надано більш ніж 300 консультацій суб’єктам звернення, звернулося за наданням документів дозвільного характеру – 1400 осіб, видано документів ДХ – 1338, видано декларацій про готовність об’єктів до експлуатації – 27 СПД, надано містобудівних умов та обмежень громадської забудови земельних ділянок(об’єкти бізнесу) – 84, надано дозволів на перепланування -17.
З метою сприяння у отриманні ліцензій СПД для належного ведення бізнесу управлінням економічного розвитку за період 2011-2013р. видано 95 паспортів на об’єкти торгівлі, послуг та ресторанного господарства.
1 липня 2013 року розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради, - наголосив у своєму виступі Ігор Борисович.
Також запроваджено електронну державну реєстрацію юридичних і фізичних осіб-підприємців та взаємний обмін інформацією між усіма учасниками державної реєстрації. Забезпечено єдиний підхід до розроблення й прийняття регуляторних актів, за даний період розроблено - 20 регуляторних актів, в тому числі що стосується сприянню у розвитку підприємницької діяльності – 9, діють на сьогоднішній день – 16 регуляторних актів.
За 1 півріччя 2013 року проведено три семінари-навчання з представниками місцевого бізнесу та контролюючими органами міста, а саме за участю – податкової інспекції, пожежної частини, Пенсійного фонду, центру зайнятості, СЕС, відділу земельних ресурсів, відділу соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, соцстраху від нещасних випадків. Взяли участь у семінарах 70 осіб-підприємців.
З метою реалізації заходів проекту „Купуй Кіровоградське” у місті діє мережа торгівельних об’єктів, які приймають участь у проекті „Купуй Кіровоградське” (23 об’єкти), де реалізується продукція місцевих товаровиробників та виробників області. З метою збільшення асортименту товарів місцевого виробництва у торгівельній мережі міста, доводиться інформація щодо учасників проекту „Купуй Кіровоградське” до керівників торгівельних підприємств та інших зацікавлених сторін для подальшої співпраці з товаровиробниками області, через сайт Знам’янської міської ради. У місті створено та діє 3 соціальні магазини та 1 відділ у яких можна придбати товари за соціальними цінами для незахищених категорій населення.
Наведено порядок та створено належні умови для ведення підприємницької діяльності на КП „Ринокторгсервіс”, проводиться постійна робота щодо: ліквідації стихійної торгівлі на вул. Привокзальна, 2 та приведення у відповідність санітарним нормам зовнішній вигляд та прилеглу територію торгівельних об’єктів міста – зазначив міський голова.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты