П`ятниця, 26.04.2024, 13:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 1 » Пункт обігріву готовий прийняти мешканців міста
10:17
Пункт обігріву готовий прийняти мешканців міста
 
12         На період сильних морозів у нашому місті за розпорядженням міського голови І.Крижановського розгорнуто роботу мобільного пункту обігріву населення, зокрема соціально незахищених груп громадян, у тому числі й тих, які не мають постійного місця проживання. 
31 січня 2012 року міський голова Ігор Борисович Крижановський перевірив роботу мобільного пункту, що знаходиться за адресою вул. Фрунзе, 73( зупинка Пож.депо)
«Через різке зниження температури та погіршення погодних умов міська влада організувала в місті роботу пункту обігріву для населення та соціально незахищених груп громадян, зокрема, тих, хто не має місця постійного проживання. У таких пунктах працюють спеціалісти підрозділів МНС, соціальних служб та медичні працівники. Ті, хто звернувся, отримають у наметі гарячий чай, їжу, а також у разі потреби медичну допомогу», - сказав Ігор Борисович.
 
12          Пункт обігріву розташований у місці масового перебування людей міста та працює цілодобово. Тут надається допомога соціально незахищеним верствам населення, щоб запобігти їх переохолодженню. Співробітники МНС та лікувальних закладів проводять роз'яснювальну роботу щодо правил поводження в умовах сильних морозів, а в разі необхідності – надають психологічну допомогу.
Пункт встановлено з дотриманням правил пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Його діяльність буде припинена після завершення сильних морозів.
Ігор Борисович повідомив, що при виконавчому комітеті створено міський штаб із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєзабезпечення населення: котелень, водогонів, газопроводів, а також тепло-, водо- газо- й електромереж.
Крім того, за дорученням міського голови усі водії патрульних автомобілів МВС, автобусів пройшли спеціальний інструктаж. Якщо побачили людину з найменшими ознаками обмороження, то вони повинні зупинитися, у разі необхідності викликати швидку медичну допомогу або доставити цю людину до пункту обігріву.
Ігор Борисович звернувся до працівників підприємств громадського харчування у разі необхідності зігрівати людей гарячим чаєм та закликав населення нашого міста: «Не залишайтеся байдужими до тих, хто може потребувати вашої допомоги. Це наша спільна справа».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты