Субота, 04.05.2024, 05:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 9 » Радість дитинства – це щастя, сміх, безтурботність
10:34
Радість дитинства – це щастя, сміх, безтурботність
   
12   Дитинство - золота пора. Радість дитинства – це щастя, сміх, безтурботність, це та пора, коли в серці кожної дитини ще живе віра в казку. Радість дитинства у дитячих іграх. Саме для того, щоб подарувати ще одну незабутню приємну мить дитинства, 8 серпня 2013 року, у мікрорайоні вулиць Матросова, 29 та Глібко,28 було проведено ще одну цікаву ігротеку.

Фахівці центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Сергій Кадацький, Микола Яндович та спеціаліст Ольга Білокамінська розважали малюків рухливими іграми. Разом з дітьми вони потрапили до казкової країни «Здоровляндії». Своє бачення яскравого дитинства, хлопчики й дівчатка, відображали у малюнках на асфальті.
    
12   
Працівники міського Палацу культури: завідуюча відділу дозвілля та роботи з молоддю Вікторія Кравченко та завідуюча масовим сектором Світлана Бойко провели низку естафет, веселих конкурсів. Граючись, кожен з дітей мав змогу продемонструвати свої здібності. У веселих іграх з м’ячем, діти мали змогу познайомитися один з одним, розповісти про свої вподобання. Це допомогло малюкам знайти собі нових друзів та дізнатися про ведення здорового способу життя.

В цікавих іграх зі скакалкою діти мали змогу перетворитися на казкових героїв з відомої казки О.С. Пушкіна «Золота рибка», виконуючи ролі «рибака» і «золотих рибок». Казкову тематику підтримала завідуюча міської бібліотеки №3 Лідія Ноздра – разом з нею діти пригадали улюблених персонажів, поринули у захоплюючий світ книжок.
    
12   
Малята отримали не тільки задоволення від участі в розважальних заходах, а й подарунки та буклети від фахівців ЦСССДМ, цукерки, олівці та повітряні кульки від міської організації Партії Регіонів. Глядачами заходу, як завжди, були батьки. Вони з захопленням спостерігали, за досягненнями своїх дітей та й самі мріяли, хоч би на мить повернутися до безтурботного дитинства.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1193 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты