Четвер, 02.05.2024, 12:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 10 » Разом на розчищення міста від снігу!
10:29
Разом на розчищення міста від снігу!
 
12         Шановні мешканці міста!
Складні погодні умови цієї зими стали причиною ожеледиці та накопичення снігу на вулицях міста, крижаного полону дахів житлових будинків. Все це змушує звернутися до Вас з проханням, спільно з працівниками житлово-експлуатаційних контор міста, взяти участь в розчищенні від снігу та бурульок дахів житлових будинків, в яких, Ви мешкаєте.
В тариф на утримання житла витрати на розчищення покрівель від снігу не враховувались, тому штат працівників для виконання цієї роботи не передбачений. Велика товщина снігового покриву на покрівлях, при таненні снігу, може призвести до підтоплення квартир.
  До того ж посилено контроль за очищенням дахів будівель приватних підприємств для запобігання їх мимовільного сходу, що становить загрозу життю громадян міста. Спеціалістами відділу «Спецінспекція» УМА та ЖКГ (нач. Лобов В.Б.) в рамках Правил благоустрою міста Знам’яка організовано перевірки та приділяється особливу увагу прибиранню території міста від снігу та бурульок, огородженню небезпечних ділянок та розміщенню інформаційних оголошень. В разі необхідності власникам підприємств та інших закладів буде вручено припис з вимогою забезпечити прибирання закріпленої і балансової території від снігу та бурульок. Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачається накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1 тис. 360 грн.) та на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 до 1 тис. 700 грн.). Власники та відповідальні працівники зазначених установ понесуть адміністративну відповідальність за недобросовісне виконання своїх посадових обов’язків.
Незважаючи на те, що комунальним підприємством «Шляховик», яке є балансоутримувачем доріг комунальної власності, проводяться роботи по зимовому утриманню доріг, звертаємося до мешканців міста, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, розчищати від снігу території закріплені за підприємствами, а також біля приватних будинків та кооперативних будинків, гаражів, погребів, ділянок наданих під забудову.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты