Вівторок, 23.04.2024, 12:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 15 » Реалізація державної програми енергозбереження за допомогою загальнонаціональної кредитної програми «Ощадний дім».
14:51
Реалізація державної програми енергозбереження за допомогою загальнонаціональної кредитної програми «Ощадний дім».
12
Під головуванням секретаря Знам’янської міської ради Надії Анатоліївни Адамович, за участю начальника філії Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк» Юрія Володимировича Кабова, начальника корпоративного відділу Ігоря Анатолійовича Ляшенка, керівника Знам'янського ТВБВ філії Кіровоградського обласного управління АТ "Ощадбанк" Юрія Васильовича Руденка, начальника управління соціального захисту населення Алли Миколаївни Волошиної, начальника відділу по обслуговуванню ради Наталії Василівни Брунцвік, представників засобів масової інформації відбулася нарада членів органів самоорганізації населення - голів ОСББ нашого міста.

Під час наради були обговорені питання можливості участі ОСББ нашого міста в реалізації державної програми енергозбереження за допомогою загальнонаціональної кредитної програми «Ощадний дім». Присутні ознайомилися з умовами отримання кредитів в Ощадбанку, практичними результатами роботи банку на даний час, зразками розрахунків економії у разі участі у програмі, а також інформацією щодо можливості придбавати в кредит не лише негазових котлів, як це було у 2014 році, а й енергоефективного обладнання та матеріалів. 

Кожен з учасників зустрічі отримав інформацію щодо відповідальних за співпрацю осіб від Ощадбанку в нашому регіоні та місті, мав змогу заповнити анкету-опитувальник ОСББ для налагодження співпраці та зворотного зв’язку між банком та об’єднанням, поставити запитання присутнім.

Начальник управління соціального захисту населення Алла Миколаївна Волошина звернулася до присутніх голів ОСББ з інформацією щодо застосування прийнятого постановою Кабінету Міністрів України від 04 червня 2015 року № 389 Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

А саме, з 01 липня 2015 року пільги з оплати житлово-комунальних послуг, палива, скрапленого газу, телефону, а також послуги із встановлення квартирних телефонів надаються за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (у 2015 році - 1710 грн.). Алла Миколаївна зосередила увагу на категоріях пільговиків, на яких  поширюється дія вищезазначеного Порядку, переліку документів, необхідних для пред’явлення до УСЗН, надала контактні номери телефонів.

Громадяни, які відповідно до рівня доходів втратять право на пільги, мають можливість звернутися за житловою субсидією.

Також А.Волошина ознайомила присутніх зі змінами у чинному законодавстві, що стосуються спрощення Порядку призначення та надання населенню житлових субсидій відповідно до ПКМУ від 26.06.2015 року № 475.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1039 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты