Четвер, 02.05.2024, 05:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Реалізація Національного проекту «Вчасна допомога»
08:53
Реалізація Національного проекту «Вчасна допомога»
          
12
У рамках реалізації Національного проекту «Вчасна допомога» та на виконання Закону України «Про екстрену медичну допомогу» Кіровоградским обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримано 40 нових автомобілів швидкої допомоги, які були передані підстанціям регіону. Зокрема 2 з яких отримала і Знам’янська міська станція швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Ключі від нових карет швидкої представникам підстанцій вручили міський голова Крижановський І.Б. та секретар міської ради Адамович Н.А. .

« Усі авто обладнані за сучасними стандартами, звуковою та світовою сигналізацією що дозволить значно покращити якість надання медичних послуг» - зазначає головний лікар Бонк В.Є. та додає, що не всі учасники дорожнього руху, як свідчить практика, помічають автомобіль швидкої допомоги і поступаються йому дорогою, хоча це робити потрібно. Звукова сигналізація значно спростить цей процес.

Автомобілі «Peugeot Boxer» — сучасні високотехнологічні автомобілі, що поєднують у собі безпеку, комфорт, надійність, паливну економічність та екологічність. Мікроклімат у кабіні забезпечується системою кондиціонування повітря, а в салоні — автономною автоматичною кліматичною установкою. Встановлена система освітлення, світлової та звукової сигналізації з гучномовцем.
          
12
Враховуючи важкі умови експлуатації та наявність на борту великої кількості медичного електрообладнання, в салоні встановлена додаткова акумуляторна батарея. Сам салон автомобіля виконаний із пластикових панелей, що підвищує його практичність, забезпечує простоту, якість і зручність санітарної обробки. Карети швидкої допомоги повністю укомплектовані всім необхідним медичним устаткуванням і обладнанням. Зокрема довгою дошкою з пристроєм іммобілізації голови, шийно-комірцевим, набором, портативним кисневим балоном на 2 л, дефібрилятором, ручним портативним приладом всмоктування, ручним пристроєм для ШВЛ з можливістю подачі кисню,з масками, дихальними трубками для осіб різного віку.

Автомобілі «PeugeotBoxer» додатково обладнані вакуумним матрацом, пристроєм іммобілізації, стаціонарним киснем, стаціонарним електричним всмоктувачем, оксиметром з можливістю вимірювання сатурації, пристроєм для нагріву розчинів для вливання, шприцевим насосом, кардіомонітором, електрокардіографом, інгалятором, глюкометром.

Це дає змогу здійснювати інтенсивну терапію, як в дорозі так і на місці виклику хворим і потерпілим, а також моніторити життєві функцій під час транспортування пацієнтів до лікувально-діагностичних закладів міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 950 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты