Середа, 01.05.2024, 19:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 30 » Реалізація нових соціальних ініціатив Президента України- на контролі у міської влади
10:23
Реалізація нових соціальних ініціатив Президента України- на контролі у міської влади
 
12         Питанню проведення оздоровчої кампанії 2013 року було присвячене чергове засідання робочої групи по координації оздоровчої кампанії., яке відбулося 29 травня під головуванням керуючої справами міськвиконкому Н. Тесленко.

Наталія Олександрівна наголосила на важливості якісного оздоровлення та відпочинку дітей і нагадала, що Президент України доручив Кабінету Міністрів України забезпечити створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей у закладах оздоровлення. Ще одне важливе завдання Уряду — провести оздоровчу кампанію з кращими показниками, ніж у попередніх роках.

Керуюча справами додала, що на виконання соціальних ініціатив Президента України особлива увага у ході оздоровчої кампанії приділятиметься обдарованим дітям, для яких організовуватимуться тематичні зміни, забезпечуватиметься змістовний відпочинок.

12         Головний спеціаліст сектору у справах сім’ї та молоді А.Сугарей розповів про функціонування міської програми по оздоровленню та відпочинку дітей Знам’янщини на 2009-2013 роки та хід літньої оздоровчої кампанії 2013 року.

Оздоровчими послугами планується охопити біля 60 відсотків дітей. Відтак близько 500 дітей різних категорій буде охоплено відпочинком на пришкільних майданчиках - «Перлинка» на базі ЗШ № 3, «Сонечко» на базі ЗШ №1, «Веселка» на базі ЗШ №4, «Спартак» на базі ЗШ №6 та у таборі «Фестивальний» на базі БДЮТД. На відпочинок дітей у вказаних закладах з міського бюджету виділено 100 тис. грн. Близько 400 дітей різних категорій передбачається оздоровити у стаціонарних таборах України та Кіровоградської області, залучивши кошти підприємств, установ, профспілкових організацій, Фонду соціального страхування та батьків.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты