Четвер, 18.04.2024, 23:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації
08:16
Реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася  нарада щодо порядку реалізації та виконання вимог Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» у м. Знам’янка.

Головний редактор газети «Знам’янські вісті» Надія Іванівна Коленченко  проінформувала про участь у першому етапі реформування (2016 рік) тих редакцій, що мають власні друкарні, готувалися до цього заздалегідь та вже прийняли відповідне рішення, а також про рішення колективу редакції  Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті» щодо участі у реформуванні на другому етапі.

Висловила думку  щодо: необхідності технічного переоснащення  редакції газети «Знам’янські вісті» в частині придбання комп’ютерної техніки; переходу, в майбутньому,  на договірні відносини з органами державної влади та органами місцевого самоврядування;

 прийнятого рішення про оптимізацію штатної чисельності в газеті з метою покращення фінансового становища та недопущення збитковості, з врахуванням фахового рівня працівників; заборону відчудження майна на етапі реформування; невідповідності передплатної ціни видання  її фактичній собівартості.

Міський голова звернув увагу на розгляд питань впровадження вимог зазначеного закону на території області; правових підстав затвердження штатної чисельності редакції та дотримання вимог чинного законодавства під час скорочення працівників редакції газети «Знам’янські вісті», у т.ч. інвалідів, пенсіонерів. Зупинився на питанні координації роботи та взаємодії виконавчого комітету, міської ради та редакції газети; фінансової підтримки з міського бюджету та її частки у загальній сумі доходу видання; тиражу видання у порівнянні з 2015 роком; переходу до самофінансування та вироблення бачення шляхів розвитку газети «Знам’янські вісті», резервів збільшення дохідної частини, пошуку шляхів і джерел наповнення бюджету; залучення до співпраці органів державної влади, що розташовані на території міста, а також членів органів самоорганізації населення в частині популяризації ними видання серед мешканців міста; збереження майна комунальної власності, що обліковується на балансі редакції.

Голова профспілкової організації газети Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті» В.Міркевич проінформувала, що оптимізація штатної чисельності працівників відбувається з врахуванням фактичного навантаження на працівника, кваліфікації, досвіду роботи.

Міський голова звернув також увагу на: конкурентне середовище у сфері друкованих засобів масової інформації на території міста та необхідності вивчення досвіду друкованих засобів масової інформації та редакцій тих газет, які у 2016 році ( чотири на території Кіровоградської області), приймають участь у першому етапі реформування. Побажав колективу редакції газети «Знам’янські вісті» працювати над дохідною частиною видання,  а також вивчити питання створення друкованого засобу масової інформації з власною друкарнею.
За результатами наради міським головою надані відповідні доручення.

У обговоренні питання порядку денного взяли участь: Клименко Н.М. – секретар міської ради,  Загородня В.Г. – перший заступник міського голови, Коленченко Н.І. – головний редактор газети Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті», Міркевич В.Г. – голова профспілкової організації газети Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті», працівники редакції газети «Знам’янські вісті».
                                                                                 Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради
                                                                         Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 2.1/7

Кировоград: новости и сайты