Субота, 04.05.2024, 19:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 15 » Реформування галузі охорони здоров’я у місті триває
23:15
Реформування галузі охорони здоров’я у місті триває
                           
12  З листопада 2012 року при Знам’янській ЦРЛ функціонує центр ранньої діагностики. Центр розташований на першому поверсі поліклінічного відділення та будівлі стаціонару.

Це зручно, тому, що серед відвідувачів багато хворих, яким важко самостійно пересуватись. При необхідності до кабінетів центру ранньої діагностики хворого можна транспортувати кріслом-каталкою чи на медичних ношах. Інформація про місцезнаходження та роботу центру розміщена на стендах та вказівниках у коридорах лікарні. Всі кабінети оснащені відповідною нумерацією та інформаційними табличками.

Створення центру ранньої діагностики це одне з пріоритетних завдань зазначених Президентом України В.Ф.Януковичем щодо реформування галузі охорони здоров’я та наближення її до Європейських стандартів. Ми повинні розуміти, що вчасно визначений діагноз – це запорука подальшого успішного лікування. Для функціонування центру були придбані та використовуються у роботі цифровий ренгенапарат, фіброгастродуоендоскоп, гематологічний аналізатор.

Застосовуються ультразвукові обстеження органів черевної порожнини, щитоподібної та молочної залози, серця, обстеження вагітних жінок. Проводиться електрокардіографія, моніторування артеріального тиску та електрокардіограм за Холтером. З рентгенологічних обстежень можливе обстеження шлунку та кишечника.

Отже пацієнтам, що звертаються за допомогою, рекомендуємо відвідати наш центр ранньої діагностики. Пройдені Вами обстеження допоможуть в правильному лікуванні і можуть знадобитись при звернені для консультацій в інші лікувальні заклади України та області.

Однією із задач центру є проведення профілактики захворювань шляхом ведення профілактичних оглядів організованого та неорганізованого населення.
На даний час відсоток охоплення профоглядами мешканців складає 53%. За час функціонування центру ранньої діагностики було обстежено 20210 пацієнтів, яким проведено 26330 обстежень. 

Найбільша кількість досліджень припадає на електрокардіографію, рентгенологічні, ультразвукові, а також функціональні дослідження, що включають велоергометрію, спірографію, холтерівське моніторування артеріального тиску та ЕКГ.

До відому знам’янчан, нагадуємо, що об’єм обстеження пацієнта визначається лікуючим лікарем та за його направленням.
Нижче  наводимо графік роботи центру ранньої діагностики.

 
  ГРАФІК РОБОТИ центру ранньої діагностики Знам’янської центральної районної лікарні


 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 986 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты