Понеділок, 06.05.2024, 08:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 25 » Реформування системи надання адміністративних послуг є важливою складовою покращення соціально-економічного стану в державі
18:23
Реформування системи надання адміністративних послуг є важливою складовою покращення соціально-економічного стану в державі
12         На виконання Закону України «Про адміністративні послуги» керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О. провела нараду з начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
      Відкриваючи нараду, Наталія Олександрівна зазначила, що реформування системи надання адміністративних послуг є важливою складовою покращення соціально-економічного стану в державі, створення сприятливого бізнес-клімату та запобігання проявам корупції. Сприяти створенню ефективної системи надання адміністративних послуг громадянам та суб"єктам господарювання зокрема і повинен  Центр надання адміністративних послуг. «Президент України поставив чітке завдання – створити всі необхідні передумови для розвитку малого і середнього бізнесу, комфортних умов для діяльності підприємців і взагалі – покращення життя територій, а відкриття і робота Центрів якраз і є складовою цього завдання», - наголосила керуюча справами.

 В ході наради узагальнені результати роботи Центру надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради, обговорений та узгоджений  порядок взаємовідносин між Центром та суб’єктами надання адміністративних послуг, прийняті відповідні рішення щодо безумовного виконання вимог законодавства. Особливу увагу приділено своєчасному розгляду звернень та якості матеріалів, які надаються заявникам за результатами розгляду.

                Надані доручення щодо посилення вимог до якості надання інформацій, що стосуються виконання документів, які надходять на виконання від органів влади вищого рівня та власних рішень.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 891 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты