Субота, 04.05.2024, 12:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 11 » Реформування житлово-комунальної сфери та утримання житлового фонду міста
08:37
Реформування житлово-комунальної сфери та утримання житлового фонду міста
          
12      На виконання загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. провів зустріч із мешканцями житлових будинків № 8 по вул. Привокзальній та №33 по вул. Дмитрівській. У зустрічі взяли участь: начальник та заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О. та Лапіна Ю.А., головний інженер КП "Знам'янська ЖЕК №1" Чернявський О.М., юрисконсульт КП "Знам'янська ЖЕК №1" Кравчук О.Л.
На сьогоднішній день вищезазначені житлові будинки перебувають на балансі КП "Знам'янська ЖЕК №1". Мешканців за власний рахунок виконують певні роботи з поточного ремонту будинків. У ході розмови Заруцький А.А. розповів про реформування житлово-комунальної сфери та утримання житлового фонду міста, довів до відома мешканців переваги створення об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а саме: можливість самостійно встановлювати розмір щомісячних внесків на утримання будинку, право обирати організацію для проведення ремонтних робіт, і інше. Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, зі свого боку, надасть всю необхідну довідкову інформацію про механізм створення ОСББ.
За результатами зустрічі мешканці даних житлових будинків виявили бажання створити ОСББ до початку жовтня поточного року.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты