П`ятниця, 29.03.2024, 15:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 21 » Регіональні експерти з децентралізації обговорили перспективи розвитку об’єднаних територіальних громад на Кіровоградщині
12:45
Регіональні експерти з децентралізації обговорили перспективи розвитку об’єднаних територіальних громад на Кіровоградщині
12
У Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади відбулося засідання "круглого столу" на тему: "26 років незалежності України - децентралізація та розвиток місцевої демократії".

На початку засідання заступник директора Центру Олександр Шрамко презентував підсумки реалізації обласного проекту "Спроможна громада" за перше півріччя 2017 року. За його словами, проект покликаний підвищити якість державного управління регіональним розвитком в умовах децентралізації.

"Упродовж першого півріччя вдалось підготувати 43 тренерів-експертів з числа фахівців місцевого самоврядування та ОТГ, провести 10 виїзних тематичних семінарів, видано посібники "Децентралізація влади", - зазначив він.

За словами Олександра Шрамка, в рамках проекту проведено соціологічне дослідження з питань децентралізації та проаналізовано спроможність громад. Окрему увагу в рамках реалізації проекту приділено навчанню фахівців із написання регіональних проектів і програм.

Більш широко актуальні питання реформування місцевого самоврядування у своїх виступах розкрили Юрій Семенюк (експерт з питань децентралізації, тренер проекту за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні (програма МАТРА)), Валентина Шеремет (експерт з питань децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування), Анатолій Абрамов (регіональний консультант з бюджетних питань у області Асоціації міст України проекту ПУЛЬС), Лілія Синчук (заступник голови Маловисківської райдержадміністрації) та Володимир Люлька (начальник міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях).

Джерело: офіційний сайт Кіровоградської ОДА

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 655 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты