П`ятниця, 26.04.2024, 11:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 12 » Рейдова перевірка місць стихійної торгівлі
12:29
Рейдова перевірка місць стихійної торгівлі
12
12  липня 2016  року  міська  комісія по  ліквідації  місць  та забороні  стихійної  торгівлі  за спільною участю представників правоохоронних органів  провела  рейдову  перевірку  місць стихійної  торгівлі  навпроти  будинку  22  по вул. Михайла Грушевського.

Комісією проведено  інформаційно-роз’яснювальну  роботу щодо заборони  торгівлі в  неустановлених  місцях та  роздано попередження  про  те,  що відповідно  до  статті 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» Кодексу України про адміністративні правопорушення,  торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях -  тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  (від 17  до  119  грн.)  з конфіскацією предметів торгівлі або без такої. 

Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 102  до 255  грн.)  з конфіскацією предметів торгівлі.

Члени  комісії  обговорили  питання  про  необхідність облаштування  на  вільній  території КП «Ринокторгсервіс» торгових  рядів  для здійснення  торгівлі  овочами  та  фруктами,  вирощеними  на  присадибних  ділянках громадян.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/8

Кировоград: новости и сайты