Четвер, 28.03.2024, 19:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 13 » Реконструкція селищного Будинку культури
08:16
Реконструкція селищного Будинку культури
 
12
За ініціативи селищної ради, з метою енергозбереження в приміщенні селищного Будинку культури в минулому році були розпочаті роботи по реконструкції. У зв’язку із браком бюджетних коштів селищний голова Філіпенко С.І. звернувся до керівництва міської ради з проханням виділити кошти на ремонт Будинку культури. Керівництво міської ради та депутатський корпус з розумінням віднеслися до цієї проблеми.

У жовтні цього року була отримана субвенція з міського бюджету на капітальний ремонт. Керівництво селищної ради спільно з директором Будинку культури вирішили використати виділені кошти на заміну вікон та частини дверей у селищному Будинку культури. ТОВ «Геоїд» виконав проектно-кошторисну документацію та здійснив роботи.
 
12
Під час ремонтних робіт колективу селищного Будинку культури активно допомагали учасники колективу «Горлиця» (В. Суржок, О. Гришина, Б. Кисіль), учасники художньої самодіяльності Будинку культури (О. Редько, А. Делістьянов, В. Сковоронський, С. Піщіков, С. Азаров) та мешканець селища В. Назаренко. 

Ще багато є проблем в Будинку культури, які необхідно постійно вирішувати керівництву селищної ради. Необхідно відремонтувати стелю та покрівлю, приділити увагу ремонту сцени. Але вже початок є, керівникам та їх вихованцям буде тепло та затишно в кабінетах під час занять.

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты