Четвер, 25.04.2024, 14:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 20 » Ремонтні роботи тривають
15:42
Ремонтні роботи тривають
12
  Багато років, а можливо і десятиліть водії, що їхали дорогою від пам’ятного знаку « Танк» в бік селища Знам’янка сварили дорожні службі, владу і всіх, кого могли згадати. Ми змогли переламати і змінити думку людей, що питання невирішальне, і завдяки спільній злагодженій співпраці виконавчого комітету і міської ради з обласною та районною державними адміністраціями і за підтримки Дмитрівської сільської ради прийняли доленосні, вольові рішення. 
  Враховуючи чисельні звернення громадян, депутатські запити міська рада прийняла відповідне рішення від 19.05.2015 року № 1756 та присвоїла назву «вул. Чорноліська».
Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального
12господарства Знам’янської міської ради замовлено проектно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт вул. Чорноліська м. Знам’янка Кіровоградської області». Документацію розроблено Кіровоградським відділом комплексного проектування ДП «Укрдіпродор». Проектом передбачається: ямковий ремонт, холодне фрезерування, влаштування вирівнюючого шару та покриття із асфальтобетону, зрізання узбіччя праворуч та укріплення узбіч. Проектні рішення прийняті згідно з діючими нормативами. Вартість проектних робіт складає 1181, 908 тис. грн.
  Вже сьогодні, хоча ремонтні роботи ще тривають, приємно їхати по цій дорозі і водії отримують лише задоволення від літніх подорожей. Ми запевняємо, що так буде і надалі. Завдяки правильному розподілу фінансового ресурсу поступово разом можна зробити все, чого так довго чекала громада.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1024 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.2/10

Кировоград: новости и сайты