Вівторок, 30.04.2024, 10:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 29 » Річниця оборонної організації Кіровоградщини!
17:31
Річниця оборонної організації Кіровоградщини!
12
   У Кіровограді відбулися урочисті збори з нагоди святкування 75-ї річниці створення Кіровоградської обласної організації Товариства сприяння обороні України.
   75 років для історії – лише мить. Для людини - ціле життя. А для існування організації – це надзвичайна річниця.
Мало в Україні організацій, що мають таку багату історію, назва якої була і є відомою кожному – від школяра до дорослого, в закладах якої виховувалися цілі покоління патріотів своєї держави. До уваги гостей була представлена виставка досягнень спортивних організацій, навчальних закладів і клубів ТСОУ області.
    А гостей завітало чимало – заступник голови Товариства сприяння обороні України Поваров В.О., голова Кіровоградської обласної ради Ковальчук М.М., обласний військовий комісар Кучер Я.О., голова обласної ради ветеранів Єфименко В.К., голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Остащук В.М., начальник управління мобілізаційної роботи міської ради Коваленко С.М., ветерани Великої 
12Вітчизняної війни, Збройних Сил України та Товариства сприяння обороні України та ін.
  Відкрила збори голова Кіровоградської ОО ТСОУ Н.М. Титенок. Надія Мустафаївна тепло вітала колег та гостей, нагадала шлях створення Кіровоградської обласної організації, згадала імена «досаафівців», що прославили Кіровоградську організацію не тільки в Україні, а й за її межами, розповіла про сьогодення та плани на майбутнє, про співпрацю з іншими організаціями та органами державної влади.
  Серед почесних гостей вітав з ювілеєм організації голова Кіровоградської обласної ради М. Ковальчук. «ДТСААФ – це не просто організація. Це унікальне явище в житті суспільства! – сказав Микола Михайлович. – Як би не змінювалася держава, що б не мінялося в країні, -ДТСААФ працює, виховує цілі покоління спортсменів, водіїв, патріотів. Кіровоградська обласна організація ТСО України – одна з найкращих організацій в області і та робота, яка ведеться в організаціях ТСОУ є не просто корисною, а необхідною як для народного господарства, так і для суспільства в цілому».
   Голова обласної ради М.Ковальчук наголосив на необхідності співпраці влади та обласної організації Товариства у військово-патріотичному виховання молоді та за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і з нагоди ювілею вручив Грамоту Кіровоградської обласної ради директору Знам’янського МСТК ТСОУ Колебіденку В.О. та Подяку Кіровоградської обласної ради директору Кіровоградської АШ Костюку Ю.М. 
   Заступник голови ЦК ТСО України Поваров В.О. передав вітання від голови ЦК ТСОУ Тімченка В.М. та, продовжуючи думку свого попередника, додав, що Кіровоградська обласна організація ТСО України унікальна тим, що, що керівником її є жінка, єдина в Україні серед інших голів обласних організацій – чоловіків. І, за що б не бралася Надія Мустафаївна, - завжди серед перших! Тож і її організація серед лідерів.
      Кіровоградський обласний військовий комісар полковник Кучер Я.О.
розповів про співпрацю з ТСО України та той неоціненний вклад ДТСААФ – це ниточка, що з’єднує
12людей та армію. Вихованці ТСОУ володіють навичками самозахисту, вміють і стріляти, і керувати транспортом, навіть стрибати з парашутом. За багаторічну співпрацю та значний особистий внесок в розвиток патріотичного виховання молоді полковник Кучер Я.О. вручив грамоту голові Кіровоградської обласної організації ТСОУ Надії Мустафаївні Титенок.
Теплими словами спогадів говорив про Оборонне Товариство голова Кіровоградської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Остащук В.М. Адже для нього ДТСААФ – це ціле життя: з дитинства бігав на заняття. Навички з водіння автомобіля та стрільби знадобилися, коли довелося виконувати інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Після служби в армії – інструктор, далі – викладач, пізніше - директор Онуфріївського РСТК ТСОУ. Віктор Миколайович підкреслив, що справа ТСОУ – не просто корисна, а необхідна для майбутніх поколінь, для всієї держави. За активну громадську позицію, багаторічну співпрацю у розвитку патріотичного виховання молоді подяками Кіровоградської ОО УСВА були нагороджені директор Світловодського НЗ ТСОУ Шеховцов С.А. та заступник директора Знам’янського МСТК ТСОУ Іваненко І.І.
   Виступали зі словами привітання та ділилися спогадами голова обласної ради ветеранів Єфименко В.К., представник Кіровоградської міської ради Коваленко С.М., ветеран ЗСУ Заболотний О.О. Вітання були 
12щирими, теплими.
  Голова Кіровоградської ОО ТСОУ Н.М. Титенок щиро дякувала присутнім за теплі поздоровлення та, за високі показники з підготовки висококваліфікованих кадрів для народного господарства України, зразкову виконавську дисципліну та з нагоди ювілею, вручила Подяки Кіровоградської ОО ТСОУ працівникам організації.
На завершення всі присутні могли насолодитися співом та переглянути хореографічні композиції у виконанні вихованців навчально-виховного об’єднання № 20 м. Кіровограда.

І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1187 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты