Субота, 04.05.2024, 03:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 13 » Рівняємось на кращих!
10:08
Рівняємось на кращих!
 
12           У місті Знам'янка створено 17 ОСББ. Діяльність ОСББ «Зоряний» та  «Радужне» є прикладом для роботи інших ОСББ міста.
ОСББ "ЗОРЯНИЙ"
Житловий будинок №12 по вул. Привокзальній зареєстрований як ОСББ «Зоряний» 09.09.2011р., але від оплати за поточний ремонт жителі будинку відмовились 15.04.2007р. Кошти за оплату ремонту почали накопичувати з серпня 2008 року і за ці кошти проводився ремонт систем будинку та облаштування прибудинкової території.
Протягом чотирьох років на благоустрій прибудинкової території були виділені кошти в сумі-19000 грн. За ці кошти мешканці будинку побудували дитячий та спортивний майданчики, закупили бордюри та облаштували клумби біля будинку, змайстрували лавочки біля шести під’їздів, замінили двері в підвалах та оббили їх оцинкованим залізом.  
12         Всі двері в під’їздах і підвалах зачиняються на замки. Облаштовано майданчик для сушіння білизни і окремо для килимів. В цьому році було висаджено на території будинку біли дороги 10 берізок, квіти на клумбах. Щовесни проводяться суботники, на яких фарбуються берізки, бордюри на клумбах, паркани навколо будинку, сміттєві урни біля під’їздів, лавочки, двері в підвалах та під’їздах, стовпи для білизни, обладнання на дитячому та спортивному майданчиках. На території будинку своїми силами мешканці будинку побудували та облаштували криницю на суму 13000 грн. Кожного року виконуються роботи по відкачуванню води та її очищенню, щоб вода була завжди придатна для вживання.
12         У підвальних приміщеннях наведено лад, замінено систему водовідведення та електропостачання по всьому будинку, улаштовано нову електричну щитову, нові кабелі, кожен під’їзд та квартиру поставили на автоматику, в підвалах та біля під’їздів завжди є світло. Кімнату, де знаходиться електричну щитову та лічильник, облаштовано залізними дверима. Біля щитової поставлено ящик з піском, щит з приладами протипожежної безпеки. На ці заходи мешканці будинку витратили кошти в сумі 17,000 грн. Навколо будинку виконано вимощення, щоб стічні води не потрапляли в підвали та не руйнували стіни. На все це було витрачено 10,000 грн. Відремонтовано оголовок димоходу на покрівлі житлового будинку над другим під'їздом на суму 9,000 грн.
12         До зимового періоду планується виконати роботи по заміні та утепленню систем водопостачання в підвальному приміщенні, демонтувати систему теплопостачання, зробити капітальний ремонт козирків над під’їздами, замінити вікна в під'їздах на пластикові та виконати роботи з капітального ремонту під'їздів.
На 2013 рік планується зібрати кошти та виконання робіт з утеплення стін будинку згідно програми енергозбереження.
Заборгованість жителів будинку станом на 01.06.2012р. складає 10% від суми щомісячної оплати за комунальні послуги.
ОСББ "РАДУЖНЕ"

12         Житловий будинок № 6-А по вул. Г.Сталінграда зареєстрований як ОСББ "Радужне" з 21.07.2008 року. За чотири роки існування ОСББ в житловому будинку виконані такі ремонтні роботи:
- ремонт трубопроводу холодного водопостачання довжиною 90 м/п на суму 4,000 грн.;
- заміна трубопроводу холодного водопостачання в підвальному приміщенні будинку на суму 5,800 грн.;
- ремонт зовнішніх випусків каналізації (3 шт.) з улаштуванням трьох колодязів на суму 5,700 грн.;
- частковий ремонт покрівлі на суму 2,000 грн.
12         На прибудинковій території даного будинку силами мешканців облаштовано ігровий майданчик, до якого увійшли:
- дитяча гойдалка;
- пісочниця;
- дві лавочки;
- волейбольне поле;
- висаджено 10 дерев;
- облаштовано контейнерний майданчик та придбано контейнер на суму 974 грн.
12         На даний час триває оформлення документів на приватизацію земельної ділянки, на які вже витрачено 7,000 грн.
12         





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты