Неділя, 28.04.2024, 10:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 28 » Ряди членів органів самоорганізації населення поповнюються
08:29
Ряди членів органів самоорганізації населення поповнюються
  
12
Відділом по обслуговуванню ради Знам'янської міської ради (нач. Н. Брунцвік) наприкінці травня поточного року було організовано та проведено збори мешканців житлових будинків по вул. Радянська, 39 та Пролетарська, 57.
На порядку денному розглядали питання обрання секретарів даних житлових будинків. За підсумками проведених зборів секретарем будинку по вул. Радянська, 39 було обрано Іванова Олега Миколайовича, по вул. Пролетарська, 57 - Слинявську Ірину Олександрівну.

На сьогоднішній день, за результатами зборів мешканців житлового будинку по вул. Глібко, 28, оформлено відповідні документи щодо обрання Сєргєєвої Тетяни Павлівни секретарем будинку.

Повторно звертаємо увагу мешканців житлових будинків по вул. Глібко, 6, Матросова, 29 та інших, де не обрані секретарі житлових будинків, на те, що відповідно до рішення Знам'янської міської ради від 22 березня 2011 року № 188 "Про затвердження Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети та переліку територій, у межах яких вони діють", будинковому комітету, як органу самоорганізації населення, у межах території його діяльності надаються повноваження – видавати довідки, характеристики мешканцям будинків, при наявності складених попередньо списків жителів, що проживають на території, закріпленої за будинковим комітетом.

Дане обрання має бути засвідчено документально, шляхом оформлення протоколу - засвідчити легітимність обрання секретаря будинку має більшість. Інформацію з даного питання просимо надавати до відділу по обслуговуванню ради ( тел. 7-40-09, каб.№19 Знам'янського міськвиконкому).
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты