Середа, 24.04.2024, 20:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини
14:49
Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини
12
Саме під таким девізом 2 квітня 2015 року  у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості відбувся  міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

За право боротись на обласних змаганнях прибули 6 учнівських команд навчальних закладів освіти  міста. Учасників фестивалю привітала Попова Н.О. – начальник відділу освіти. Усі без винятку конкурсанти були надзвичайно артистичними, підготували змістовні виступи та подивували своєю неординарністю та самобутністю.

У першому конкурсі «Домашнє завдання», команди представили свою пожежну дружину, демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Команди продемонстрували свої сюжети з безпеки життя, театральні постановки про роботу рятувальників, які оперативно визволяли потерпілих. Під час виступів команд присутні поринули у змістовний екскурс на «Територію безпеки». 

12
Під час другого конкурсу учасники демонстрували свої знання та вміння з медицини, надавали першу долікарську допомогу потерпілим. Під час проведення цього конкурсу жоден учасник не постраждав.
На урочисту частину нагородження учасників фестивалю на сцену запрошено організаторів дійства — рятувальників, освітян та представників місцевих органів влади.

На важливості знань безпеки життєдіяльності для формування підростаючого покоління наголосив головний спеціаліст відділу освіти Мурга В.М.  Головний інспектор Знам’янського МРВ Управління ДСНС України в Кіровоградській області Бобоша В.І. подякував усім  учасникам та побажав перемоги у наступних етапах Фестивалю.

12
Організатори свята не залишили поза увагою жодного з конкурсантів - усі команди нагородженні подарунками.
Колективним рішенням журі фестивалю визначено переможців міського етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. 1 місце посіла команда ЗШ І-ІІІ ст. №3, 2 місце у команда ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Шевченка, а 3 місце зайняла команда НВК ЗШ І-ІІІ ст. №2-ліцей.

12
Школярі розійшлись по домівках, сповнені нових позитивних вражень. Практика засвідчує: знання, здобуті таким чином, - найбільш результативні: діти не тільки знають, як діяти у випадку надзвичайних подій, але й уміють прийняти правильне рішення і надати допомогу іншому.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 881 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты