П`ятниця, 29.03.2024, 08:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 11 » Рятувальники нагадали рибалкам про те, що дотримуватися правил безпеки на кризі – життєво необхідно
09:58
Рятувальники нагадали рибалкам про те, що дотримуватися правил безпеки на кризі – життєво необхідно
12
З метою запобігання нещасним випадкам на льоду працівники Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в області 10 січня провели профілактичний рейд в місцях масової риболовлі на кризі місцевої водойми міста Знам’янка. 

Місцеві рятувальники нагадали рибалкам правила поведінки на льоду, прийоми першої допомоги потопаючим, прийоми самопорятунку та вручили застерігаючі листівки. 

До пересторог працівників пожежно-рятувальної служби рибалки дослухалися та запевнили, що уважніше ставитимуться до власної безпеки. 

Про те, хочеться нагадати усім любителям підлідного лову, що навіть багаторічний досвід зимової риболовлі не вбереже від трагічних випадків на кризі. Тож, відповідальність за своє життя несуть перш за все ті, хто не дивлячись ні на що, зважуються виходити на кригу. 

Рятувальники і надалі проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо заходів безпеки під час перебування на кризі.  Будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я!
     

Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты