Субота, 20.04.2024, 13:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 24 » Рятувальники перевірили стан протипожежної безпеки на хлібних нивах
07:35
Рятувальники перевірили стан протипожежної безпеки на хлібних нивах
12
У Знам’янському районі тривають перевірки стану протипожежної безпеки на хлібних нивах. Відповідальність на аграріях наразі дуже велика – треба зібрати врожай та не допустити втрат, до яких може призвести пожежа. Тож, Знам’янським МРВ  Управління ДСНС України у Кіровоградській області встановлено суворий контроль за протипожежним станом місць збору та зберігання врожаю.

Перебуваючи на полі, інспектори пожежної та техногенної безпеки перевіряють у комбайнах наявність  сертифікованих вогнегасників, проходження працівниками господарств занять з пожежно-технічного мінімуму, оснащення комбайнів та тракторів справними іскрогасниками, проведення інструктажів з питань пожежної безпеки та інше.  

Знам’янський МРВ  Управління ДСНС у Кіровоградській області закликає представників сільгосппідприємств та громадян відповідально ставитися до питань пожежної безпеки під час жнивної кампанії: будьте вкрай обережними у поводженні з відкритим вогнем; не паліть та не розкладайте багаття поблизу хлібних і лісових масивів;  проїжджаючи в автомобілі поблизу сільгоспугідь, не викидайте з вікон недопалки та непогашені сірники;  не спалюйте стерню, післяжнивні залишки, адже жнивна пора вимагає відповідальності від кожного громадянина.


Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 927 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты