Вівторок, 19.03.2024, 13:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 12 » Рятувальники продовжують нагадувати правила безпеки в зимовий період
08:25
Рятувальники продовжують нагадувати правила безпеки в зимовий період
12
Щоб пожеж, які виникають внаслідок несправності або порушення правил користування приладами опалення, траплялось якомога менше, а наслідки від них не були такими згубними, фахівці пожежно-рятувальної служби Знам’янщини продовжують нагадувати громадянам про те, що відповідальне ставлення до власної безпеки та збереження свого майна – це найперша умова запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям у житловому секторі.

11 січня рятувальники провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі м. Знам’янка. В ході відпрацювання городянам на вулицях нагадали правила безпеки та вручили листівки з пересторогами щодо пожежної безпеки у зимовий період.

Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області звернули увагу мешканців міста на причини виникнення пожеж, які найчастіше призводять до загоряння у побуті, та нагадали основні вимоги пожежної безпеки, дали поради, як уникнути пожеж в будинку чи квартирі. 
12

Також рятувальники нагадали громадянам і про правила безпеки у період святкування зимових свят, адже в багатьох оселях встановлені новорічні ялинки, прикрашені електричними гірляндами, широко використовується різноманітна піротехніка, хлопавки, бенгальські вогні. 

З огляду на наближення Водохреща, фахівці Служби порятунку застерегли людей від необдуманих вчинків під час святкування та виходу на лід на відкритих водоймах. Вкрай важливо бути обережними та пам’ятати про те, що найкраще свято – це свято без надзвичайних ситуацій.


Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області 
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 822 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты