Середа, 24.04.2024, 06:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 8 » Рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері
13:23
Рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері
12
8 лютого на базі Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області пройшли заняття з особовим складом пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки щодо роботи в засобах індивідуального захисту органів дихання та зору в теплодимокамері з відпрацюванням порятунку потерпілого.

У теплодимокамері імітуються умови та впливові фактори пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди, вводяться елементи несподіванки. 
12

В такому середовищі співробітники 18 ДПРЧ в апаратах захисту органів дихання та бойовому одязі і спорядженні вдосконалюють свою професійну майстерність. 
12

Такі заняття в системі підготовки рятувальників вкрай необхідні, адже від злагодженості та оперативності дій бойових розрахунків, від уміння кожного окремого бійця орієнтуватися у складній ситуації та приймати відповідальні рішення залежить якість виконання поставлених задач, і, відповідно, збереження людського життя.
12

Коментуючи перебіг навчань, начальник міськрайвідділу Управління  підполковник служби цивільного захисту Владислав Ларіонов зазначив, що особовий склад завдання навчань виконав, комплекс запланованих заходів був відпрацьований у повному обсязі.  
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 906 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты