П`ятниця, 26.04.2024, 12:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 13 » Рятувальники провели профілактичну роботу напередодні Великодня
17:11
Рятувальники провели профілактичну роботу напередодні Великодня

12
Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначатиметься 16 квітня, Знам’янським МРВ Управління ДСНС України  у Кіровоградській області проводиться профілактично-роз’яснювальна робота з вірянами, настоятелі церков та храмів. Щоб убезпечити громадян, співробітники міськрайвідділу здійснюють інструктажі з питань пожежної безпеки у культових спорудах м.Знам’янки та Знам’янського району, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню створює потенційну небезпеку.
Під час просвітницьких заходів рятувальники звертають пильну увагу на належний стан утримання шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях, на наявність та технічний стан первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, на яких є відповідний сертифікат якості.
Окремо рятувальники розповідали громадянам, які були присутні у церквах, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки не лише під час святкування, а й щоденно у повсякденному житті.12

 
Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадує, що, готуючись до відзначення Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.
Зі світлим Великоднем, бережіть себе та своїх близьких!


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 698 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты