П`ятниця, 29.03.2024, 16:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 13 » Рятувальників зі святами привітали вихованці міського центру дитячої та юнацької творчості
15:38
Рятувальників зі святами привітали вихованці міського центру дитячої та юнацької творчості
12
13 січня до працівників Знам’янського МРВ Управління ДСНС завітали вихованці міського центру дитячої та юнацької творчості (дир.Подвиженко Г.І). 

Діти прийшли до рятувальників не з порожніми руками – юні знам’янчани не просто привітали усіх працівників підрозділу з Новим Роком та Різдвом Христовим, а взяли участь у власноруч поставленій виставі «Вертеп різдвяний», декорації до якої гуртківці зробили власними руками. 

Працівники Служби порятунку були приємно вражені такими несподіваними відвідинами – учасників гуртка «Ляльковий театр» ЦДЮТу (кер.К.Зайченко), які прийшли зі щирими побажаннями Божого заступництва у нелегкій та ризикованій роботі, а ще терпіння, миру, добра та достатку. 
12

Рятувальники начолі з начальником Знам’янського міськрайвідділу Владиславом Ларіоновим радо зустріли щедрувальників та віддячили їм, за традицією, солодощами. 

На згадку про відвідування пожежно-рятувального підрозділу всім дітям подарували плакат «Герой-рятувальник завжди поруч», а також запросили до нових зустрічей і спілкування.
 

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 836 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты