Понеділок, 20.05.2024, 09:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 29 » Робоча нарада
10:28
Робоча нарада
12         26 липня під головуванням міського голови Крижановського І.Б., за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А., начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Брунцвік Н.В., начальника Знам’янського УЕГГ Самаріна Ф.В. проведено нараду щодо стану робіт по виконанню гідравлічних розрахунків, кошторисної документації та внесення змін у робочі проекти по заміні будинкових газопроводів та внутрішьобудинкових газових стояків у багатоповерхових житлових будинках. На нараді зазначено, що на сьогоднішній день управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради укладено відповідну угоду щодо фінансування робіт протягом 2012-2013 року, проавансовано виконання робіт. Відмічено, що до орієнтовного переліку об'єктів житлово-комунального господарства міста Знам'янки, на яких протягом ІІ півріччя 2012 року та в подальшому будуть проводитись роботи по капітальному ремонту житлового фонду міста і об'єктів, фінансування по яких необхідно буде здійснювати до кінця 2012 року включено погашення заборгованості за надані послуги, що дасть можливість при надходженні коштів, здійснювати погашення розстроченого платежу.
Як зазначалося, іншим питанням, яке потребує вирішення, залишається робота по видачі дозволів на встановлення автономного опалення у квартирах мешканців, що призупинена УЕГ. Міський голова звернув особливу увагу щодо занепокоєння цим фактом у зв’язку із збільшенням соціальної напруги серед мешканців міста та необхідності забезпечити підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період, своєчасний початок опалювального сезону 2012-2013 р.р. та стале його проходження.
Враховуючи вищезазначене, за результатами наради надано доручення начальнику управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Брунцвік Н.В. щодо забезпечення постійного контролю за виконанням робіт по проведенню гідравлічних розрахунків, виготовленню кошторисної документації та внесенню змін до робочих проектів по заміні будинкових газопроводів та внутрішьобудинкових газових стояків у багатоповерхових житлових будинках із наданням відповідних підтверджуючих документів.
Крижановський І.Б., від імені виконавчого комітету, територіальної громади, звернувся до начальника Знам’янського УЕГГ Самаріна Ф.В. з проханням поновити видачу дозволів на встановлення автономного опалення в першу чергу в тих житлових будинках, які були відключені від мереж централізованого теплопостачання в 2012 році, а особливу увагу звертати на тих громадян, які в поточному році вже отримали чи ще будуть отримувати допомогу за рахунок коштів міського бюджету (прилад опалення).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты