Понеділок, 06.05.2024, 12:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Робоча нарада
13:46
Робоча нарада
12  Перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович  провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками  установ та організацій міста, начальниками  управлінь та відділів міськвиконкому.  
 Володимир Олександрович звернув увагу на виконання Указу Президента України від 12 березня 2013 року №128/2013   «Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», завдань та заходів по виконанню плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ в м. Знам’янка на 2013 рік, затверджених розпорядженням міського голови від 27 березня 2013 року №49. Розповів, що з метою створення зручних і доступних умов для отримання споживачами адміністративних послуг до 1 січня 2014 року необхідно створити центр надання адміністративних послуг.
   В.Джулай повідомив, що на засіданні Ради регіонів під головуванням Президента України розглядалися питання вдосконалення державної політики щодо місцевого самоврядування та соціально-економічного розвитку територій.
     На нараді заступник начальника фінансового управління Лепетко О.М. прозвітувала про підсумки виконання міського бюджету за I квартал поточного року. Виконання доходів склало 14 259,5 тис. грн., кредиторська заборгованість по захищеним видаткам 3 402,5 тис. грн.. 
      Перед керівниками комунальних підприємств міста першим заступником міського голови було поставлено завдання утримувати в належному стані  дороги та тротуари міста. Основну увагу у своїй роботі комунальним підприємствам потрібно звернути на  якісне виконання робіт по санітарному стану міста, на роботу з боржниками за спожиті комунальні послуги. Доручено управлінню економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі  проводити зустрічі з  підприємцями по вивченню діючого законодавства із залученням представників контролюючих органів.
      З метою покращення обслуговування мешканців південної частини зосереджено увагу на необхідності відкриття аптеки та пункту соціального обслуговування населення. На виконання цього доручення перший заступник міського голови В.Джулай дав один місяць.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 878 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты