Понеділок, 06.05.2024, 09:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Робоча нарада
15:56
Робоча нарада
12         Перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович провів нараду за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А., в.о. начальника управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міськвиконкому Лаптєвої Л.О., керівника та головного інженера КП «ЗЖЕК №1» Дегтяря Е. Г. та Чернявського О.М.., головних спеціалістів відділу житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міськвиконкому Сухіх А. В. та Яковлєвої Т. С. з приводу стану виконання капітального ремонту житлового фонду міста в 2013 році.
Володимир Олександрович проінформував присутніх про необхідні обсяги виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду міста, відповідно до вимог рішення виконавчого комітету від 28.03.2013 року №151, в якому визначено орієнтовний перелік об’єктів житлово-комунального господарства міста Знам’янка, на яких будуть проводитись роботи протягом 2013 року.
З метою подальшої нормальної експлуатації житлового фонду міста та освоєння бюджетних коштів, виділених на ці цілі в поточному році, доручити управлінню МА та ЖКГ спільно з КП «ЗЖЕК №1»:
- скласти чіткий помісячний план виконання робіт по капітальному ремонту об’єктів житлового фонду міста та освоєння бюджетних коштів в І-ому півріччі;
- доопрацювати перелік об’єктів житлово-комунального господарства, на яких необхідно виконати капітальний ремонт, враховуючи наявність нерозподілених коштів - внесків в статутні фонди КП «ЗЖЕК №1» в сумі 221,00 тис. грн. і винести проект рішення на розгляд чергової сесії міської ради;
- проаналізувати цільові направлення коштів, що надходять на рахунок КП «ЗЖЕК №1» від оренди приміщень.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты