Вівторок, 07.05.2024, 23:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 2 » Робоча нарада
10:59
Робоча нарада
12
  Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Начальники управлінь, керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
  Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому О.Лепетко проінформувала, що виконання міського бюджету склало 97,5%. За I півріччя надійшло доходів 32 609,9 тис. грн.. За червень отримано короткотермінової позики на виплату заробітної плати та оплату енергоносіїв 4 613,0 тис. грн.. Заборгованість по заробітній платі та енергоносіях відсутня.
  Начальник міського відділу освіти О.Попова розповіла, що з 2 червня по 20 червня на базі ЗШ I-III №1,3, 4, 6 та ЦДЮТ працювали пришкільні табори відпочинку, оздоровлено 350 дітей. На базі ТСО України з учнями 10-х класів проведено військово-польові заняття з предмету «Захист Вітчизни». Проведено перевірку виконання робіт по підготовці теплових установок і мереж до нового опалювального періоду в ДНЗ №4 «Ромашка» та ЗШ I-III ступенів №1 ім. Т.Шевченка.
   Перед керівниками комунальних підприємств міста заступником міського голови були поставлені наступні завдання: підготовка житлового фонду міста до початку опалювального сезону, щодо ліквідації стихійної торгівлі, підготовка до відзначення Дня міста.  
    Секретар міської ради Н.Адамович звернулася до присутніх з проханням долучитися до благодійної акції «Збережемо життя захисникам Вітчизни».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты