Четвер, 25.04.2024, 19:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 5 » Робоча нарада
15:24
Робоча нарада
12
    Міський голова Крижановський І.Б. провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. 
  Тимчасово виконуюча обов’язки першого заступника міського голови Іваськів Т.А. проінформувала присутніх про те, що за оперативними даними по доходах до міського бюджету надійшло понад 23.5 млн. грн., крім того надійшла освітня субвенція в сумі 6,2 млн. грн.., медична субвенція в сумі 1,8 млн. грн.. Виконання доходів складає понад 108 % до планового завдання. Виплачено в повному обсязі заробітну плату всім працівникам бюджетної сфери. Відсутня кредиторська заборгованість по міському бюджету за всіма видами видатків, залишок на початок року дозволяє розпочати ремонтні роботи по всіх бюджетних установах та житлово-комунальному господарству. Відібрано 6 проектів, фінансування яких буде проводиться за рахунок Фонду регіонального розвитку протягом 2015-2016 років на суму 10,5 млн. грн.
   Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О. проінформувала про те, що працівниками управління були підготовленні та подані на розгляд проекти до управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації, для конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015-2016 роках, відповідно до напрямків стратегії економічного та соціального розвитку Кіровоградської області 2013-2020 та проект співробітництва територіальних громад. Розпочато поточний ремонт доріг Партизанська, Жовтнева, Гагаріна, Фрунзе.
12  Начальник відділу освіти Попова Н.О. проінформувала про проведену роботу відділу освіти, а саме: апробацію тестових завдань на ЗНО-2015; перевірку на герметичність зовнішнього газопроводу в котельних закладів освіти за графіком; місячник перевірки документації гурткової роботи та відвідування спортивних гуртків КДЮСШ та ЗНЗ ; в закладах освіти міста Тиждень знань безпеки життєдіяльності (з проведенням Дня Цивільного захисту) на тему: «Ми всі господарі природи, тож збережемо її вроду!»; акцію «За чисте довкілля». Отримано Декларацію про закінчення робіт по капітальному ремонту котельні та тепломережі ДНЗ № 2 «Теремок». Розроблено проект регіонального розвитку на отримання фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку по ДНЗ № 6 та №8. 
  Начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М. інформувала про те, що станом на сьогоднішній день проведено виплату всіх видів соціальних допомог; отримано 1100 заяв від мешканців міста на розгляд та призначення субсидії.  
  Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Третьякова К.В. доповіла про те, що комісією по проведенню перевірок повноти сплати акцизного збору проведено рейд – обстеження 16 – ти об’єктів роздрібної торгівлі підакцизними товарами. За результатами обстеження складено акт обстеження та направлено його ОДПІ та Фіскальній службі у Кіровоградській області для реагування на зазначенні в акті порушення податкового законодавства.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 873 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты