П`ятниця, 03.05.2024, 13:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 8 » Робоча нарада керівництва міста та району
17:01
Робоча нарада керівництва міста та району
     
12     Питання покращення надання населенню послуг займають дедалі важливіше місце в діяльності органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. Як повідомлялося раніше, з метою створення зручних і сприятливих умов для отримання послуг громадянам, суб’єктам господарювання міста 1 липня 2013 розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг у місті Знам’янка.
«Однією із основних засад Стратегії розвитку м.Знам’янка є відкритість влади для співпраці з бізнесом. Тож я переконаний, що відкриття такого Центру тут стане важливим кроком до здійснення цієї мети. Наше завдання – створити максимально сприятливі умови для розвитку бізнес-ініціатив», – зазначає міський голова І.Крижановський
Міський голова також підкреслив, що відкриття Центру – це вагомий внесок у реалізацію загальнодержавної політики у сфері розвитку бізнесу, дерегуляції адміністративних послуг та дозвільних процедур, ініційованої Президентом України.
Також, в Центрі надання адміністративних послуг надаватимуться послуги представництва державних органів : Державної міграційної служби в Україні, Державного агентства земельних ресурсів України, Державної архітектурно-будівельно інспекції України, Державної реєстраційної служби України, Державної автомобільної інспекції Міністрества внутрішніх справ України.  
08 липня 2013 року  під головуванням міського голови Крижановського І.Б. за участю голови Знам’янської районної державної адміністрації Дзядуха В.О., першого заступника міського голови Джулая В.О., керуючої справами міськвиконкому Тесленко Н.О. відбулася робоча нарада  по питанню визначення приміщення для роботи Центрів надання адміністративних послуг міста Знам’янка та Знам’янського району.
Міська та районна влада прагне створити максимально комфортні та сприятливі умови мешканцям міста та району при зверненні до органів державної влади, впровадити зручний графік прийому в Центрах надання адміністративних послуг, скоротити і спростити процедури отримання необхідних документів.
У результаті обговорення розглядалися різні шляхи вирішення даного питання, про остаточне вирішення якого буде повідомлено додатково.  
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 781 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты