Субота, 27.04.2024, 18:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 30 » Робоча нарада міського голови
14:29
Робоча нарада міського голови
                                    
12     Відбулася робоча нарада міського голови І.Б.Крижановського за участю в.о. заступника начальника Знам’янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області з громадської безпеки Клименка О.В. , представників санітарно- епідеміологічної служби Манька С.В., ветеринарної лікарні у м.Знам’янці Мацепули В.В., начальника управління містобудування архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О, начальника відділу земельних питань Грицюк А.А., директора «КП Ринокторгсервіс» Савельєва І.М., начальника управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому Кирпи Л.М.

На нараді розглядалися питання щодо ліквідації стихійної торгівлі по вулицях Жовтневій, 22 та Привокзальній, 2, посилення заходів щодо охорони громадського порядку на вулицях , інших громадських місцях, підготовки до святкування Дня міста.

«Варто зауважити, що кількість виставленої на продаж продукції розвіює міфи про те, що "стихійна" торгівля — це доля незаможних бабусь, які заробляють на хліб насущний. У більшості випадків товар завозиться автотранспортом, про що свідчить велика кількість мішків і ящиків з овочами та фруктами. Є ще один аспект, на який слід звернути увагу: молочну продукцію, овочі та фрукти купують багато людей, і це дає змогу декому добре заробляти. Найчастіше торговці в стихійних місцях – це особи, які не вважають за потрібне сплачувати податки, і це негативно відбивається на прибутковій частині міського бюджету. При цьому якість продуктів ніхто з продавців не гарантує, та й скаржитись не має кому, адже ні в кого з торговців не має дозволів на торгівлю», – говорить начальник управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому Кирпа О.М.

«На жаль, постійна боротьба зі стихійною торгівлею спецінспекцією, санітарно- епідеміологічною та ветеринарними службами міста не змогли забезпечити наведення належним чином порядку», – зазначає начальник управління містобудування архітектури та житлово-комунального господарства міськвиконкому Лаптєва Л.О та підкреслює, що прерогатива боротьби зі стихійною торгівлею належить органам внутрішніх справ України, яким законодавством надані права щодо вилучення та конфіскації не ліцензованого товару, тільки спільними зусиллями можливо навести лад у цьому питанні.

На даний час у місті функціонують два ринки «Європейський» та КП «Ринокторгсервіс», на яких облаштовані місця для торгівлі. Зокрема, на ринку «Європейському» є належним чином облаштована лабораторія для молочних товарів.

Під час обговорення вирішено, що подібні рейди щодо виявлення несанкціонованої торгівлі будуть проводитися на ринках міста систематично з залученням спеціалістів виконавчого комітету, представників санітарно-епідеміологічної служби та органів внутрішніх справ України.

 Міський голова звернув увагу в.о. заступника начальника Знам’янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області з громадської безпеки Клименка О.В. на посиленні роботи щодо наведення порядку щодо охорони громадського порядку на вулицях , інших громадських місцях та під час проведення урочистостей, присвячених Дню міста Знам’янка. Наголосив, що міський парк відпочинку - це насамперед місце для мешканців та гостей міста, де вони можуть разом зі своєю родиною відпочити від буденностей сьогодення, помилуватися красою величних дерев, малеча має змогу погратися на дитячих майданчиках, тому рух будь-якого автотранспорту, крім автомобілів «Швидкої допомоги», спецтранспорту, що доставляє продукти харчування та автомобілів, які мають зареєстровані перепустки по території парку забороняється. У випадку порушення зазначених правил будуть складені адмінпротоколи з подальшим накладанням штрафу.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 883 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты