Четвер, 28.03.2024, 21:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 5 » Робоча нарада з питання виконання «державного проекту» у рамках підтримки українського війська
09:57
Робоча нарада з питання виконання «державного проекту» у рамках підтримки українського війська
        
12
На виконання листа Кіровоградської обласної ради від 08.07.2014 р. № 19-1415/1 щодо виконання «державного проекту» у рамках всенародної підтримки українського війська в Знам’янській Другій селищній раді 22 липня 2014 року відбулася робоча нарада з даного питання. Працівник філії № 10010/0172 ВАТ «Ощадний банк України» Зеленська Н.П. повідомила присутнім про державний проект, казначейські зобов’язання України на підтримку української армії, а саме - про випуск сертифікатів «Військові» в розмірі 1000 грн.

Під час наради селищний голова Філіпенко С.І. запропонував довести інформацію всім керівникам установ, які розташовані на території смт. Знам’янка Друга, з метою ознайомлення та залученням до реалізації даного державного проекту в частині придбання цінних паперів – казначейських зобов’язань «Військові».

Також, присутні на нараді вирішили направити звернення підприємцям селища, депутатам селищної ради, головам вуличних комітетів про надання посильної фінансової допомоги для закупівлі необхідних речей військовозобов’язаним нашого селища, які були призвані до Збройних Сил України під час мобілізації.

І вже перші кроки в цьому напрямку зроблені. На звернення відгукнулися деякі депутати селищної ради, окремі підприємці. Працівники селищної ради та селищного Будинку культури надали допомогу в розмірі одноденного заробітку. На зібрані кошти було закуплено ліки на суму в розмірі 1500.00 грн. Цю невелику медичну допомогу було направлено мешканцю смт. Знам’янка Друга, який з березня 2014 року призваний до Збройних Сил України і знаходиться в зоні АТО. В посилку були покладені малюнки дітей для військовослужбовців та лист-звернення від мешканців смт. Знам’янка Друга.
         
12
З метою надання посильної допомоги всім мешканцям селища, які були призвані до Збройних Сил України під час мобілізації, планується продовження збору коштів та направлення адресної допомоги. 
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты