Середа, 24.04.2024, 06:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Липень » 6 » Робоча поїздка
14:06
Робоча поїздка
12              У місті Знам’янці з робочою поїздкою побував перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Шаталов Олександр Сергійович. Він провів нараду та зустріч із трудовим колективом обласної бальнеологічної лікарні по питанню узгодження проекту рішення Кіровоградської обласної ради «Про перетворення комунального закладу «Обласна бальнеологічна лікарня» в комунальне підприємство «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня».
12              Суть реорганізації полягає в тому, що підприємство матиме право займатись діяльністю направленою на отримання прибутку, що дозволить значно покращити лікування, харчування та оздоровлення громадян.
12               Також О.Шаталов побував у Знам’янській центральній районній лікарні, де оглянув незавершене будівництво котельні та акушерського корпусу. У поточному році передбачається завершити будівництво котельні та введення її в експлуатацію, що покращить умови перебування хворих в лікарні.
12                У заходах взяли участь начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації Клубнікін О.Ю., перший заступник міського голови Джулай В.О., секретар Знам’янської міської ради Тесленко А.В., голова Знам’янської районної ради Михайлова Т.А.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 783 | Додав: Moder | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты