Вівторок, 07.05.2024, 01:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Робоча поїздка на виробничі потужності ТОВ "Геоїд"
08:30
Робоча поїздка на виробничі потужності ТОВ "Геоїд"
 
12         
Відбулася робоча поїздка на виробничі потужності ТОВ "Геоїд" за участю першого заступника міського голови В.Джулая, начальника відділу архітектури УМА та ЖКГ, депутата міської ради Качанова І.О., депутата міської ради Суслова Л.Г. та керівника підприємства Кліпацького С.В. з метою огляду стану будівельних робіт проекту "Будівництво 3-ої черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень і будівель "Заводу з виробництва метало пластикових виробів та нестандартних конструкцій по вул. Будьонного, 203а, м. Знам'янка" у рамках міської програми "Центральний регіон -2015". Оглянуто роботу діючих цехів заводу, темпи розвитку виробничої бази та ознайомлено з процесом виробництва продукції заводу.
Товариство з обмеженою відповідальністю «ГЕОІД» було засновано 20 червня 1995 року як підприємство, що спеціалізується на проектно-пошукових роботах для громадського та промислового будівництва. За свою 18-річну історію компанія «ГЕОІД» розвинулася в багатьох напрямках і поширила діяльність на різноманітні галузі, а саме: промисловість, будівництво, торгівля, сфера послуг, готельний бізнес тощо.
12         
Проаналізувавши стан будівельного ринку в країні і його світові тенденції з початку 2002 року, був намічений головний орієнтир розвитку компанії «ГЕОІД» - виробництво ПВХ вікон та дверей. До цього часу співвітчизники вже оцінили більш високі експлуатаційні властивості метало пластикових вікон і дверей порівняно з дерев’яними. Почавши з роздрібного продажу в своєму регіоні, заскління власних та підрядних будівельних об’єктів, були задіяні географічне і транспортне розташування міста, направлено сили на розширення виробництва і розвиток дилерської мережі компанії «ГЕОІД».
На сьогоднішній день ТОВ «ГЕОІД» - це потужне бюджетно-формуюче підприємство міста Знам’янка, що постійно розвивається. За даними Держкомстата дві третини промислової продукції регіону виходить з цехів заводу «ГЕОІД».
Одним із головних чинників успішності розвитку компанії «ГЕОІД» у галузі виробництва є постійне інвестування в автоматизацію виробництва за допомогою світового лідера цього напрямку - німецької компанії Stürtz. Роботизовані лінії німецького виробника дозволяють отримати високу якість продукції, яка виготовляється, та продуктивність праці при раціональному використанні матеріалів. Вся продукція, яка випускається підприємством, сертифікована в системі УкрСЕПРО, її висока якість щорічно підтверджується численними відзнаками на державному та міжнародному рівні. Дилерська мережа підприємства налічує 862 представництва, охоплює 15 областей України і постійно розширюється.
Пріоритетом компанії «ГЕОІД» являються інновації у виробництві та його висока культура. Стратегія компанії полягає у виробництві та реалізації високоякісної продукції за реальними та доступними цінами. Якість продукції та швидкість її виготовлення – основні критерії, за якими компанія «ГЕОІД» здійснює щорічне інвестування в розвиток виробничої бази та парку обладнання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1043 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты