Понеділок, 20.05.2024, 12:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 23 » Робочий візит Народного депутата України, представника Президента України у Верховній Раді України Юрія Романовича Мірошниченка
16:43
Робочий візит Народного депутата України, представника Президента України у Верховній Раді України Юрія Романовича Мірошниченка
    
12           
   Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, Представник Президента у Верховній Раді України Юрій Романович Мірошниченко  побував з робочим візитом у нашому місті.  Він зустрівся з міським головою Крижановським Ігорем Борисовичем. Під час зустрічі було обговорено основні питання соціально-економічного розвитку міста.    
Після цього Юрій Мірошниченко та Ігор Крижановський відвідали локомотивне депо.   Народний депутат звітував  перед залізничникам про роботу Верховної Ради України. Зокрема, сказав, що зроблено чимало: прийняті та починають втілюватися у життя реформи, чого лише варте Євро – 2012, що хоч і залишає по собі не однозначні відгуки, та є неодмінною перемогою нашої країни, дотації, допомоги, підвищення соціальних стандартів все направлене на встановлення економічної  стабільності та підвищення рівня якості життя громадян нашої країни.       
Юрій Романович відповів на численні запитання залізничників, серед яких  щодо  подальшої реорганізації залізничних підприємств міста, працевлаштування скорочених, будівництва об’їзного шляху, ремонту доріг у місті, прийняття Закону України «Про засади державної мовної політики», скорочення медичних закладів та доступності медобслуговування для населення; проблеми роботи людей в шкідливих умовах тощо.  Пообіцяв сприяти вирішенню питання про  відзначення професійного свята залізничників у першу неділю серпня щорічно.      
Під час розмови парламентар наголосив: «Всі питання, пов’язані з проведенням реформ, стосуються оптимізації і структури, і кількісного складу підприємств, щоб вони були рентабельні, прибуткові і приносили користь своїм працівникам, приносили достойні зарплати, наповнювали бюджет, і таким чином, дозволяли рухатися вперед. Заслуга влади полягає у вмінні правильно ставити стимули та правильно перерозподіляти ресурси».   
     
12           
    Юрій Мірошниченко зауважив, що одне з найпотужніших підприємств Кіровоградщини - локомотивне депо Знам’янки - це стрижень економіки цього краю. За його словами, якраз такі підприємства, в першу чергу, потребують підтримки і допомоги з боку держави.   
     
12           
    Підсумовуючи, Представник Президента сказав: «Президент у своїх рішення керується інтересами громадян України і дбає про те, щоб гармонія відносин між центром і регіонами, між різними соціальними групами була збережена». У цей же день народний депутат зустрівся з мешканцями міста, де  розповів про соціальні ініціативи Президента України,  зупинився на розпочатих в країні соціально-економічних реформах в Україні. Основну увагу приділив  адміністративній реформі. В умовах економічної кризи зроблена велика робота. Відбулася оптимізація державної управлінської структури; підвищилася відкритість і прозорість процесу ухвалення рішень і діяльності органів влади. Здійснено системні кроки в напрямку спрощення умов для підприємницької діяльності. Адже реформування податкового законодавства було спрямовано на зменшення нелегального обороту капіталу; спрощення залучення в українську економіку стратегічних інвестицій внутрішнього і зовнішнього походження. Для Президента України є важливим, щоби реформи  реально відчувалися громадянами України.         
Окрім цього, реалізується низка пілотних проектів, щодо модернізації системи охорони здоров’я, освіти, а також втілюються програми регіонального розвитку, розроблені й затверджені за безпосередньої участі органів місцевого самоврядування.        
При цьому Представник Президента сказав: «Реформа вважається проведеною не тоді, коли закон прийнято, а тоді, коли цей закон щоденно працює і люди реально бачать його результати. 2012 рік – той рік, коли люди повинні відчути перші результати наших реформ».     
На завершення, міський голова Ігор Борисович Крижановський звернувся до Юрія  Романовича Мірошніченка з проханням сприяти у вирішенні дуже важливих питань для територіальної громади міста, що потребують вирішення на державному рівні, а саме: отриманні дотації з Державного бюджету України  в розмірі 9 653,0 тис. грн.. для забезпечення своєчасного фінансування заробітної плати, внесення міста Знам’янки до переліку малих монофункціональних міст, внесення змін до Формули розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів, встановлення меж міста, будівництва об’їзного шляху.      
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты