Неділя, 28.04.2024, 19:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 14 » Робота з роз'яснення реформ триває!
10:28
Робота з роз'яснення реформ триває!
 
12         13 березня 2012 року міський голова І.Крижановський провів нараду з головами об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. На порядок денний виносились питання про обговорення медичної реформи; про обговорення реформи житлово-комунального господарства; про організацію щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".
З першого питання проінформував І.Крижановський, який коротко ознайомив присутніх з метою проведення медичної реформи: це поліпшення здоров'я населення, забезпечення рівного й справедливого доступу усіх громадян до медичних послуг належної якості. Основними завданнями є створення центрів первинної медико-санітарної допомоги, госпітальних округів, університетських клінік. А також розвиток інституту сімейного лікаря, пропаганда здорового способу життя.
Заступник міського голови А.Заруцький ознайомив присутніх із реформою ЖКГ, метою проведення якої є підвищення якості житлово-комунальних послуг для всіх верств населення. Більш докладніше зупинився на Програмі сприяння створенню об'єднань співвласників багатоквартирного будинку.
Керуюча справами Н.Тесленко проінформувала присутніх про започаткування у місті огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Коротко ознайомила учасників наради з Положенням про конкурс та зупинилася на критеріях визначення переможців. Одним із критеріїв оцінювання є облаштування дитячих та спортивних майданчиків для багатоквартирних будинків. З цього питання виступила завідуюча сектором у справах сім'ї та молоді С.Бабаєва, яка надала інформацію про те, що Фондом братів Кличко щорічно оголошується конкурс "Клич друзів – граймо разом". У поточному році у конкурсі може взяти участь спортивна родина і вибороти спортивний майданчик для свого будинку.
У ході наради прозвучало безліч питань, на які всі присутні отримали вичерпні відповіді.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 709 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты