Четвер, 25.04.2024, 09:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 18 » Роботи по асфальтуванню доріг в смт. Знам’янка Друга продовжуються
13:20
Роботи по асфальтуванню доріг в смт. Знам’янка Друга продовжуються
12
В смт. Знам’янка Друга щороку проводиться великий обсяг робіт щодо впорядкування та підтримання у належному санітарному стані селища. Серед усієї кількості питань, які турбують селищну раду, значне місце займає стан доріг. Протягом останніх двох років було здійснено асфальтування  тротуарів на тих вулицях, де пожвавлений рух транспорту. Також, було прокладено асфальтні доріжки на території центрального кладовища.

В минулому році для виконання робіт з будівництва нових доріг з твердим покриттям в Кіровоградському відділі комплексного проектування ДП «Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства» було замовлено проектно-кошторисну документацію. З наданої субвенції на 2014 рік з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на рахунок Знам’янської Другої селищної ради на даний час вже надійшло 73,3 тис. грн. Найближчим часом очікується надходження залишкової частини коштів.
12

І ось нарешті, 17 вересня бригада філії «Знам’янський райавтодор» під керівництвом начальника Маковія Л.М. розпочала роботи по капітальному та поточному ремонту провулку від вул. Леніна до вул. 1-го Травня. Необхідно зазначити, що рішення щодо асфальтування цього провулку було прийнято із врахуванням побажань мешканців селища, а саме: учні Знам’янської ЗШ № 7 саме цим провулком йдуть до школи, жителі селища  - до автобусної зупинки. 

Селищний голова Філіпенко С.І. зазначає, що, на жаль, не все заплановане вдається виконати у зв’язку із браком коштів. Але кожна зроблена нами справа спрямована на  те, щоб в нашому рідному селищі було  чисто, комфортно та зручно.



Спеціаліст по роботі з 
молоддю селищної радиІ. Тупало

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты