П`ятниця, 29.03.2024, 11:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 2 » Роки людині до лиця
14:12
Роки людині до лиця
 
12          Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії.
Але перш, ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись утік, у кожного ще буває весна і літо життя.  
12 В міському Палаці культури 1 жовтня, з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана ,у святковий, щедро напоєний теплом осінній день, зібрався ветеранський актив міста в чудовому товаристві на свято праці, свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Долі всіх присутніх багато в чому схожі одна на одну. Про кожного можна писати романи і повісті. Це люди, що поєднують в собі велике бажання бути корисними та причетними до бурхливих подій, не дивлячись на свій вік. Саме вони є посередниками між минулим і майбутнім. Щастя їх полягає в тому, коли не байдуже , який слід залишиш після себе на землі. Це люди, хто своїм відданим служінням державі вселяв віру в майбутнє, хто кожним своїм добрим ділом ніс до спраглих сердець ідеї добра, злагоди і любові.  
12 Всіх присутніх привітав міський голова І.Крижановський: "Все, що оточує нас-міста і села, заводи, безкраї лани - є результатом Вашої невтомної праці. В усьому, до чого торкнулися ваші руки, залишилася частка вашої душі. Та і власним життям ми теж завдячуємо Вам. Тож сьогодні, коли вся Україна вшановує Вас – свою гордість і славу, прийміть наші найщиріші вітання. Від щирого серця бажаємо Вам здоров'я і довгих років життя. Нехай діти будуть для Вас гордістю, а онуки радістю. Хай Ваша золота осінь завжди буде щасливою, радості, миру, добра Вам в ім'я розквіту рідної неньки-України".
Слова вітання ветеранам та слова подяки за підтримку ветеранського руху в місті лунали міському голові І.Крижановському   від голови міської організації ради ветеранів України Г.Бабійчук ,голови міської організації Товариства Червоного Хреста Т.Котинської.   
12 Під час святкової гостинної ветерани могли насолоджуватися виступами: учасників народного самодіяльного колективу "Джерело" локомотивного депо м.Знам'янка; художнього колективу "Горлиця",Будинку культури селища Знам'янка; співучого подружжя Муленків та ін. Також в рамках відзначення в місті Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбулись зустрічі ветеранського активу з керівництвом міста.    
12 У всіх трудових колективах пройшли урочисті збори за участі ветеранів, пенсіонерів, депутатів усіх рівнів, посадовців місцевих органів виконавчої влади. Відбулось нагородження грамотами кращих активістів ветеранського руху, святкові концерти, вистави, лекції, тематичні вечори, екскурсії місцями бойової та трудової слави, територіальним центром -конкурс "Зразкова оселя підопічного"(переможиця КрамаренкоЛ.К.), в рамках обласної акції "Зірка пам'яті" - міська акція "Увага підопічному", робітниками теріторіального центру на будинках, парканах ветеранів, були прикріплені таблички "Тут проживає ветеран Великої Вітчизняної війни",день відкритих дверей в усіх підрозділах органів виконавчої влади, спільно з міською організацією Товариства Червоного Хреста в освітніх закладах міста -операція "Три овочі".




 
12            
12          
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 989 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты