П`ятниця, 19.04.2024, 08:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Роль адміністрації школи в створенні системи роботи, спрямованої на формування всебічно розвиненої особистості
07:59
Роль адміністрації школи в створенні системи роботи, спрямованої на формування всебічно розвиненої особистості
12
Останній день березня 2015 року, дощовий та холодний, зібрав у загальноосвітній школі І-ІІІст.№7 теплу й дружну родину педагогів-директорів та їх заступників з навчально-виховної роботи на семінар. 

Очолювала делегацію начальник міського відділу освіти Попова Наталія Олександрівна. Вона привітала учасників семінару та ознайомила з програмою, зазначивши, що спілкування керівників, обмін досвідом сприяє створенню додаткових можливостей для формування в своїх закладах соціальної, комунікативної компетентності вчителів та учнів, збагачує досвідом та надихає на творчу працю, дає можливість проаналізувати систему роботи закладу та об'єднати зусилля різних суб'єктів навчального процесу до успішного навчання та повноцінного розвитку.

12
Тему семінару: «Роль адміністрації школи в створенні системи роботи, спрямованої на формування всебічно розвиненої особистості»  за допомогою запланованих заходів, а саме: відкриті уроки вчителів-предметників: Алєксєєвої І.О., Ліпінської О.Г., Вербівської З.С. та вчителя  початкових класів Іваненко І.І., бібліотечного уроку з теми: «Книги-ювіляри», підготованого вчителем світової літератури Свірбій С.А. презентація роботи громадсько-активної школи, було розкрито повністю.

Директор школи Корж Раїса Олександрівна ознайомила керівників шкіл  із системою роботи над розвитком творчого потенціалу дітей, підготовкою їх до реалізації нахилів і здібностей у різних сферах людської діяльності та спілкуванні.

12
Учасників семінару захопила виставка дитячих малюнків та поробок, виробів та вишивок гуртківців «Творчої майстерні», під керівництвом Чередніченко С.І., працівниці селищного Будинку культури, вихованцями якого є учні школи. А також вчителя трудового навчання школи Бабіч А.В..

Гості переконались, що в учнів дійсно за допомогою різних видів роботи формується позитивне ставлення до навчальної роботи, розвитку потреби у творчій праці.

Заключним акордом зібрання був виступ випускників школи братів Родіона та Романа Плетенків, фіналістів телевізійного шоу «Україна має талант», де хлопці показали практичну реалізацію творчого потенціалу і здібностей, завдячуючи підготовці і захопленню спортом спочатку в школі, а потім і за її межами. Вони переконали школярів, що вести здоровий спортивний образ життя – це дешево, практично, корисно і доступно.
Адміністрація школи одержала схвальні відгуки від учасників семінару про організацію його роботи.

P.S. З більш детальним змістом і методикою проведених уроків, презентацією роботи ГАШ можна ознайомитися на сайті школи і використовувати в роботі закладів.






Категорія: Новини освіти | Переглядів: 947 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты